Reklama

Reklama

Outback

  • Nový Zéland Outback
Trailer
Austrálie, 2019, 86 min

Režie:

Mike Green

Scénář:

Mike Green

Kamera:

Tim Nagle

Hudba:

Justin Bell
(další profese)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Náhodou dobrá komedie kde se na to hrabe Vánoční Kameňák. Borce požahá medúza sotva chodí přesto v pohodě zvládá několikakilometrové tůry absolutně bez problémů a dokonce s tím řídí. Jiný borec na benzince to vidí aj to ví a jediné co mu na to řekne je ´´ Vítejte v Austrálii,, . Ve vedlejších rolích had cca 3 minuty škorpion tak minutu a medúza další minutu. Tohle je asi tak realistické jako Sharknado. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Film se tváří, jakože je podle skutečné události, ale není. Nicméně si dokážu představit lidi, co vyrazí na trip autem přes 1000 km daleko a vezmou si s sebou...jeden kanystr navíc a dvě malé PET lahve s vodou... Film se dá přežít, ale je to vyloženě utrpnení sledovat týpka, který začal údajně vojenský výcvik, jak vrší jednu chybu za druhou při pohybu v terénu...o jeho hysterické přítulce ani nemluvě. Film je dobrý možná tak na displaj zadního sedadla v letadle mezi tím, než vám naservírují jídlo, jinak absolutně nedoporučuju.... ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby mali so sebou Chucka Norrisa, tak sa im to nestane! Ale oni nie, oni musia ísť sami do najväčšej divočiny, miesto toho, aby si to najprv nacvičili v Auparku. Inak snímok s tématikou “panáčik VS príroda”, by mohol ponúknuť väčšie dobrodružstvo, respektíve vzbudiť väčšie obavy, že Kinedryl do výbavy lekárničky, ani z ďaleka stačiť nebude. Bohužiaľ, odstupom času mi bolo úplne jedno, čo sa s nimi stane, a to asi nie je najlepšia vizitka pre “survival”. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Konečně pragmaticky uvažující režisér, který plně využívá potenciálu australského vnitrozemí a umně ho přetváří v antagonistu celého příběhu. Boj o holé přežití se zde stává přímo psychologickou záležitostí, a proto survivaly tohoto typu vždy upřednostním před nenáročnou mainstreamovou produkcí zastoupenou například Gregem McLeanem a jeho sadistickými psychopaty, kteří ve vyprahlé pustině číhají na zbloudilé turisty. Outback klade důraz na aspekt uvěřitelnosti a přirozený vývoj postav. Ústřední dvojice si k přežití potřebuje uchovat víru ve vlastní síly a možnost záchrany, stejně jako rozvahu a logické myšlení, což se v důsledku postupující dehydratace, únavy a stále patrnější bezvýchodnosti dané situace ne vždy daří. Postavy si okamžitě získaly mé sympatie, potěšil dostatek napětí a přítomnost některých sugestivních scén. Jakožto zdejší hororový expert tak uděluji snímku Outback čtyři slabší hvězdy. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Film pojednává o dvou troubech, kteří chtějí cestovat po Austrálii. Tak jedou kamsi pronajatým autem a dohadují se a dohadují a dohadují kudy. Pak se ztratí a jdou někam pěšky a dohadují se a dohadují a dohadují kudy. Ztratí se ještě víc. A tak chodí a chodí a chodí a chodí a chodí... Pekelná nuda, film lautr o ničem. (5%) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama