Reklama

Reklama

37 sekund

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá autorka žánru manga chycená v pasti společenských a rodinných závazků se vydá na nekonvenční cestu za svobodou v osobním i sexuálním životě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

montel 

všechny recenze uživatele

Mladá Yuma je vinou dětské obrny odkázána na invalidní vozík. Žije s přehnaně starostlivou matkou, její šéfka, editorka úspěšných comicsů jí sere protože se za ni stydí a nedovolí jí v práci se nadále rozvíjet. A tak začne Yuma kreslit porno comicsy, koupí si vibrátor a celkově se začne víc a víc zajímat o své tělo, aby byla dobrá v kreslení porna. Postupem času si najde přátele a zjistí, že má v Thajsku sestru za kterou se na vlastní pěst vydává. Ono to vypadá celé nadějně, ale Japonci jsou prostě blázni. Ten příběh se v polovině začne ubírat jiným směrem a já nevěděl kde. Chvilku je Yuma zakřiknutá, pak se z ní stane pomalu nymfomanka, která chce přijít za každou cenu o věneček a pak zase letí kajsik do Thajska hledat ségru. Tam jí doprovází nový kamarád, tak sem čekal že ten její princ na bílém koni bude právě on, ale prostě ne a najednou je konec. Tak já nevím, tak nadějný příběh a hovno z toho. Jo a za srdce to chytnout ani nemůže, nejsem Japonec a nerozumím jejich kultuře. 45% ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Japonská nádhera-tak bych nejlépe popsal tento film.Hlavní postavou je 23 letá Juma,která je od narození po mozkové obrně méně pohyblivá na dolní končetiny a proto většinu času tráví na vozíčku v bytě kde žije jen se svou matkou.Má talent na kreslení komiksů a tak pomáhá s kreslením youtuberce,která se jmenuje Sayaka.Bohužel Sayaka i když jí za kreslení dává nějaké peníze tak stáhne všechen obdiv vždy jen na sebe a se svou postiženou asistentkou Jumou se nikde nechlubí.Juma už má toho dost a je smutná z toho,že nemůže víc uplatnit své kreslířské schopnosti a tak začne oslovovat různé vydavatele,ale bohužel bezúspěšně.Nakonec osloví i vydavatelku erotických časopisů a ta jí také odmítne,protože na pohovoru zjistí,že Juma nemá žádné sexuální zkušenosti a z představivosti kreslit není prý tak věrohodné jako z vlastních zkušeností.Zklamaná Juma si tedy zaplatí gigola na pokoj do hotelu který jí má během hodiny zasvětit do praktických zkušeností.Sex se nepovede,ale placený chlap je "džentlmen" a tak si místo 20 tisíc naúčtuje jen 18 táců.Postižená dívka se často hádá s matkou,protože chce žít víc dobrodružný život a nebýt zavřená jen v bytě.Najde si nové přátele a toulá se po nocích.Jednou Juma zdrhne z rehabilitačního centra a rozhodne se,že za pomoci kamaráda vyhledá svého otce kterého nikdy neviděla.Od strejdy se dozví,že otec před několika lety zemřel,ale že má ještě sestru Juku o které také nikdy neslyšela.Odjede za sestrou do Thajska a je to moc dojemné setkání.Když si takhle ujasní celou svou rodinnou situaci tak se Juma vrátí zpátky k matce kterou její návrat moc potěší.Poslední půlhodina je hodně emocionální a takové filmy mám velmi rád,protože se v nich odráží to důležité:,,ŽIJU,TEDY JSEM"... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, netypické a tým pádom aj originálne. To sú najväčšie prednosti tohto filmu. Čakal som, že to bude príbeh plný sentimentu a ľútosti, ale opak bol pravdou - skôr mi to prišlo ako manifestácia nádeje a túžby plnenia snov. V neskorších fázach filmu sa tu dokonca objavuje aj značný filozoficko-etický rozmer, ktorý ešte viac dokresľuje celkový životný príbeh impulzívnej Yumy. Celkovo film hodnotím ako mierny nadpriemer. Bohužiaľ, po dialógovej stránke to bolo také vlažné, nedostatočné - určite tu bol oveľa väčší potenciál na rozvinutie rôznych tém, ktoré filmu dominovali. ()

paja_r 

všechny recenze uživatele

Originální film na velmi tabuizované téma, o kterém moc lidí nemluví, nebo spíš nechce mluvit. Třiadvacetiletá dívka Yuma s obrnou žije se svou matkou a věnuje se tvorbě mangy ještě s jednou holčinou, avšak ta nechce přiznat, že jí Yuma pomáhá a že velká část úspěchu patří také jí. Yuma se tedy pokusí najít si vlastní způsob, jak prosadit svou tvorbu a nakonec se dostane až do redakce s hentai časopisy, kde by její tvorbu brali... ale. Yuma totiž nemá žádné zkušenosti v sexuálním životě a proto se nemůže živit tvorbou něčeho takového. Tak začne objevovat. To ale vadí její matce, protože ta se o ní stará jako kdyby jí bylo deset. Yuma se sama vydá na cestu do velkoměsta, najde si vlastní přátele a dokonce zjistí, jak to bylo s její rodinou. Mám ráda tyhle nekonvenční kousky, co rozbíjejí věci "o kterých se nemluví", doufám, že jich bude čím dál tím víc. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Tento neuveriteľne úžasný projekt hovorí o obrnou postihnutom dospievajúcom dievčati, ktorá si plne uvedomuje svoj stav a vníma svoj osud taký, aký reálny pre ňu je. Niečo tak úžasné, s tak hlbokou myšlienkou, ktorá sa skrýva za 37 sekundami, je priam fascinujúce. Čo tento príbeh ponúka je zbytočné komentovať ďalej. Kto má srdce na pravom mieste sa môže pripraviť na úchvatný a nezabudnuteľný Japonský kinematografický skvost. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama