Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

matestlust 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě že to není už ani z poloviny tak zábavné jako dříve.Ale už jen z té nostalgie.V rámci RD výročí tvurci udělali tři díly + bonus dokument,který zarytého fanouška potěší.Jasně,nikdo nemuže čekat velkolepý návrat,ale i tak,já se prostě bavil,když jsem viděl tu starou známou partu opět pohromadě.Bez porovnání s předchozími díly dávám 5*. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvni dil je perfektni, odehrava se na lodi a i kdyz herci viditelne zestarli, furt to je ten starej znamej Trpaslik, kdy kazda postava dela presne to, co od ni cekate, jsou tu fajnovy hlasky a skvely fory. Samozrejme to cely pusobi takovym profesionalnejsim a drazsim dojmem s upgradovanejma trikama, ale to nevadi. Takze prvni dil me mile prekvapil. Jenze o to horsi bylo sledovat dalsi dva dily. Kdyz si vezmu, ze se tvurcum podarilo po tolika letech prijit s paradnim dilem a mohli tak vypadat vsechny tri, tak to dost zamrzi. Druhej dil je totiz asi to nejhorsi, co kdy v Cervenym Trpaslikovi vzniklo, absolutne nevtipna blbost, prakticky bez forku a pravdepodobne s narazkama na Blade Runnera, kteryho sem ale videl kdysi davno a vubec me nebavil, takze ty narazky jsem nepobiral. Treti a zaverecnej dil uz precejen s par vtipkama prijde, ale konec je ladenej spis trochu smutne. Takze na jednu stranu je fajn, ze se tahle skvela particka vratila, na stranu druhou, ten druhej a treti dil si nezaslouzily. Ale i tak ty 4* dam. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chápu o co tvůrcům šlo, přijala jsem to, pobavila se, rozloučila. Bohužel se im to nepovedlo na úplnou jedničku, ale přesto... RD je seriál, u kterýho jsem se nikdy nenudila a nenudila jsem se ani u těch 3 dílů, ačkoliv měly několik hluchých míst a podle mě nebyly jen pro pobavení. Taková trochu pohřební rozlučka XoD Jsou starší, ale jejich charaktery jsou stále stejné. A to je pro mě důležité. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

No dobře, ono je to jiné... Ale rozhodně to není špatné. Hlavně je to takové dost ze života a nechápu, jak někdo, kdo dokázal nahlédnout za nálepku sitcomu starého Trpaslíka, to najednou nedokáže tady. A přitom je to vlastně prosté jak bulharská striptérka. Na Zpátky na Zemi je vidět, že to tvůrci dělali z velké části sami pro sebe, ale myslím že z toho vylezl velice střízlivý a vyspělý hold seriálu a žánru celkem. Velmi trefný koment napsal novoten. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes už víme, že nešlo o závěrečný trojdíl... naštěstí. Ale kdyby to tak bylo, tak tvrdím to, co jsem napsal jako dodatek ke komentáři k původnímu seriálu - v první třetině je to hodně WTF, ale pokud jste viděli Blade Runnera, ty zbylé dvě se vám budou dost líbit;) Z celého tohohle dílka ale máte takový zvláštní pocit - jako když po letech potkáte starého známého a společně zavzpomínáte na staré časy a je to super, ale pořád nemůžete zapomenout na to, že už jste oba někde jinde a už to nikdy nebude takové jako tenkrát. Každopádně, pokud tohle bylo definitivní rozloučení, tak bylo dostatečně důstojné. 70%, což je samozřejmě ve srovnání s "originálem" trpké zklamání. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Předchozí řady seriálu produkovala společnost BBC. Tuto sérii vyrobila kabelová televize Dave TV. (korbitch22)
  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)
  • Jeden z komparzistů ve scéně na ulici v Londýně má na sobě triko Eso Rimmera. (gogos)

Reklama

Reklama