Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do kostela svaté Anny se připotácí mladá žena jen v růžovém spodním prádle. Bodie to samozřejmě označí za senzaci týdne, situace je ale vážná. Dezorientovaná dívka stále jen opakuje: Herodin, v pondělí, v půl jedné. A Cowley ví, že je zle, protože v inkriminovaný den se má v tuto hodinu uskutečnit u vrtulníkové základny Herodin důležitá schůzka s premiérem jednoho nejmenovaného afrického státu. Někdo se zřejmě chystá tajné jednání překazit a tak mají Bodie s Doylem co dělat. Vodítek je málo, na cestě jsou zabijáci se samopaly a děvče trpí dočasnou ztrátou paměti. Jedna z mála stop naznačuje, že by své pátrání měli zahájit v malebném Kentu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polonahá mladá žena v kostele a ještě k tomu trpící výpadkem paměti – no hotové pozdvižení. Bodie a Doyle však berou tento úkol všemi deseti, holka je to atraktivní, dají si zmrzku, vyjedou na venkov a dopomůžou odhalit další šílence, kteří mají ve svém držení moderní protitankovou střelu. V tomto případě šlo o takovou odpočinkovou epizodu, ve které se mi nejvíc líbila mladičká Linda Hayden a Bodieho reakce na nové hodinky v závěru, na které se mu ostatní složili z recese… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je furt výsměchu, jak je zejména Bodie na ženský, ovšem když se na CI5 dozví, že se v kostele povaluje krasavice ve spodním prádle, kdo je první na místě, aha? Přece Kauli. Pravda, Bodie si to pak vynahradí v  sanitce, kde se na tu holku vrhne pod průhlednou záminkou, že ji ochrání vlastním tělem, a než chudák Doyle vyřídí ty padouchy venku, určitě si stihne střihnout jedno parádní číslo. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce sa nevysvetlilo prečo sa vlastne tí chlapíci s tým bankárom spolčili na spáchanie atentátu, ale o to klasicky u profesionálov nejde, ale zato musí byť dobre vykreslená akcia! A tá prišla, aj keď som sa už obávala podobne ako Bodie, že "ztráta paměti" u tej milej baby bude trvať ešte dlhšie. Máme tu aj viac chlapíkov z Cowleyho týmu, ten čo bol s Doylom my bol sympatický menej, ten s Bodiem viac, ale jednoducho Bodie a Doyle patria k sebe a sú neodmysliteľnou dvojkou na ktorej sa zakladá pilier tohto seriálu. A Cowley nesmie chýbať tiež. - "Bodie, když bude někdo někoho oslňovat znalostmi, tak já." ()

Reklama

Reklama