Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charitativní pracovnice Susan Grantová tvrdí, že je terorizována maskovaným stalkerem a obtěžována anonymními telefonáty. Zatímco policie je k jejímu příběhu skeptická, Cowley, který znal jejího otce, jí věří. Pověří proto Bodieho, aby dívku ochránil. Tomu se podaří zneškodnit vetřelce, který se v noci vloupe do jejího bytu, motiv stupňujících se útoků však nadále zůstává záhadou. Podezření padá na Susanina kolegu z práce Henryho, postaršího aktivistu v oblasti lidských práv, u něhož v bytě Doyle objeví dívčiny fotografie. Všechny souvislosti se však ozřejmí až v dramatickém akčním finále. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době zase díl se slušnou (hutnou) atmosférou, okořeněnou o zajímavý děj i špetkou toho potřebného napětí. Bodie se nám zase zabouchl, ale tak jeho chráněnka byla celkem kus (a opět jí dabovala Laurinová – ta snad namluvila každou druhou ženskou v Profesionálech…). Rozhodně jde o jeden z těch lepších dílů této série – potažmo celého seriálu…Šeptání a volání ono jména příjemně zamrazí nejednoho poseru… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický příklad filmu, před kterým by měli v televizi pilně sledovat předpověď počasí a naplánovat jeho vysílání v nějaký krásný slunečný den v pravé poledne. A né v pátek skoro o půlnoci, kdy se pak jeden bojí jít na záchod, aby nezaslechl nějaký tajemný zvuk. A to je přitom v paneláku člověk zvyklý na ledaccos, třeba na lakomého vášnivého kutila pod náma, co si každý den hlasitě stěžuje na tu svoji starou rašpli (a to jsem mu už před měsícem hodil do schránky obálku se dvěma stovkama a vzkazem "na novou!", a nic). Zkrátka, jednalo se o horor jak řemen. Příběh je umně natahován několika profesionálními pochybeními (není moc dobrý nápad zakřičet na sto metrů vzdáleného padoucha "hej", páč on se sice otočí, ale překvapivě na pronásledovatele nepočká, anebo si číst v autě noviny a nesledovat okolí). V závěru pak Doyle prokáže, že má ránu jako málokdo, ačkoli o něm Suzan tvrdila, že je "hezkej". ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladú ženu prenasledujú tajomné hlasy volajúceho jej meno a Bodie ju má chrániť, ten sa k nej celý čas chová ako gentleman. Výborná epizóda, tiež by som chcela aby u mňa na gauči spal Bodie a chránil ma. ()

Reklama

Reklama