Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor, člen obávané drogové bandy je chycen a předveden na policii. Při jeho následném převozu však nastanou nečekané potíže a Profesor je svými kumpány osvobozen. Nevybíravé brutální metody drogové bandy, jejíž členové za sebou zanechávají při svých akcích desítky mrtvých policistů a civilistů, donutí ambiciózního policistu Billa a jeho operační skupinu j jednání na vlastní pěst. Bill totiž tuší, že veškerá brutalita je jenom zástěrkou pro největší akci této skupiny. a on je odhodlán je zastavit. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (4)

maty39 

všechny recenze uživatele

Benny Chan točí poměrně zábavné filmy. Má rád západní akci plnou honiček, přestřelek a výbuchů. K tomu dokáže dodat i dynamické souboje, které však nebývají příliš dlouhé, ani příliš zásadní. Je to taková ideální zábava na deštivá odpoledne. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná hongkongská kriminálka rutinéra Bennyho Chana (KDO JSEM?, GEN-X COPS, NEW POLICE STORY, AKCE NEMLUVNĚ). Klišé na klišé (degradovaný policajt, zabitý parťák, střet dirtyharryovského a předpisového policajta), kterému chybí nějaký styl, ale díky sympatickým postavám, brutálním padouchům a dostatku (sice ničím výjimečné) akce to nenudí. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Přímočarý akčňák ozvláštněný premisou o detektivovi přeloženém k pochůzkářům. Jenže toto východisko je pouze použito k přesazení klišé z detektivních thrillerů do vyprávění o uniformavaných policistech. Klasické konflikty mezi svéhlavým detektivem a laxními nadřízenými jsou zde v nesoudně heroizujícím oparu nasazeny na bedra přádkových policistů. Stylově čisté, dramaturgiocky bezchybné, ale také ničím nevýrazné a zapomenutelné. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama