Reklama

Reklama

Ještě nekončíme

  • angličtina Never Stop (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Čtyři osobnosti staršího věku, které žijí svůj život odhodlaně, sebevědomě a naplno. Vyučovat italštinu, organizovat výlety, úspěšně pracovat, studovat či podnikat, cestovat do zahraničí, používat nové komunikační technologie nebo třeba vyběhnout denně stovky schodů pro ně není nic neobvyklého. O tom nás přesvědčí svérázný pan Míčan nebo paní Vojtíšková, organizátorka zájezdů pro ostatní seniorky, která nad účastnicemi svých akcí vládne pevnou rukou. Díky své povaze a nadhledu zvládají statečně a obdivuhodně svá zdravotní omezení či samotu, kterou s sebou stáří někdy přináší. (Jeden svět)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Výpověď z podzimu života. Čtyři příběhy aktivního stáří zaznamenávají pestrou paletu všedních dní plných odhodlání, vytrvalosti, radosti i nezdolné energie, ale také pocitů osamělosti a vyčerpání. Optimismus, s nímž tito protagonisté překonávají své zdravotní neduhy, je prudce nakažlivý a znovu dokazuje, že stáří není nemoc, ale etapa, ve které se dá žít. Díky za tento film. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dokument, který nám na příběhu čtyř seniorů ukazuje, že „stáří není nemoc“ a není nutné házet flintu do žita. Člověk může stále něco dělat. Aby stáří nebylo jediným problémem, oba muži jsou ještě fyzicky znevýhodněni – jeden nevidí a druhý nemá pravou ruku. Natočené celkem empaticky, takže je to koukatelné i pro mladší ročníky. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama