Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cesta zákona dbalého podnikatele není pro Gennara o nic jednodušší než vedení mafiánského klanu. Přestože se snažil nový developerský projekt vybudovat čistě, dohání ho minulost. Tentokrát však nejde o jeho vlastní hříchy, nýbrž masový hrob nalezený v základech letištního komplexu. Gennaro se rozhodne nic netajit a spolupracovat s orgány. O to víc se však dostane do hledáčku místního prokurátora a jeho bílý kůň začíná být z celé situace mírně vyplašený. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sám bych to nečekal, ale Gennarovo "čisté" podnikání mě baví s každou epizodou o něco víc. Atmosféra byla i v tomto případě velmi dobrá, několikrát mi i přeběhl mráz po zádech, a přesně tak by to mělo být, právě to jsou ty pocity, které od tohoto typu seriálu očekávám. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V epizóde s novopečeným podnikateľom sa stavba letiska opäť musí vyrovnať s novými problémami, pričom sa skúma loajalita obchodných partnerov a do hry vstupuje nekompromisný prokurátor ako jediná ruka zákona v seriáli doteraz. Bez krvi, zato s veľkou porciou napätia. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad Gennarovým projektem se shlukují temná mračna. Problémy se kupí, bagry vyhrabávají lidské ostatky. Mrtví vstávají ze svých hrobů a házejí Gennarovy své kosti pod nohy. Gennarův společník Alberto se potí na koberečku u prokurátora a nechce prozradit, čí peníze se v jeho firmě perou. Jak dlouho ještě vydrží zapírat? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama