Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sandrine Nivellová se stala obětí brutálního napadení. Útok naštěstí přežila, je ale vážně zraněná převezena do místní nemocnice. Při prohlídce jejích věcí najde Trémois podivnou černou masku a sestra, která je prohlídce přítomna, si vzpomene, že podobnou viděla u doktorky Lecuyerové z dětského oddělení – ta to ale popírá. Případ vyšetřuje tým Julie Lescautové, protože to je však již několikáté podobné přepadení v pořadí, posílá pařížské policejní ředitelství Julii posilu – odbornici na znásilnění Isabellu Jumeauovou. Julie mezitím pátrá mezi squattery, od kterých se dozví další informace o záhadné masce. Dvanáct hodin po svém příchodu je inspektorka Jumeauová nalezena uškrcená, z čehož je obviněn N’Guma. Julie ale věří v jeho nevinu a poskytne mu alibi. Záhy vycházejí najevo další nečekané okolnosti… (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Na autě komisařky se dost často mění registrační značka. Zatímco u domu a i v pozdějších dílech je obvyklá 753AMG91, hned poté u popelářů je registrační značka s dvojkou navíc 7532AMG91, která se pak vyskytne i na stanici, u výjezdu, v márnici a v nemocnici. Registrační značka bez dvojky, tedy 753AMG91, se objevuje hned u školy, tedy po popelářích, později opět u školy a při únosu ve štěrkovně. (marcel5)
  • Modrý Renault už je vedle popelářského auta, když se řidič vrací, avšak na dalším záběru, kdy řidič běží ke dveřím, modrý Renault teprve najíždí vedle popelářského vozu. (marcel5)

Reklama

Reklama