Reklama

Reklama

Krajní meze - Série 3 (1997) (série)


Těla jako důkaz (S03E16)

(epizoda)
  • Kanada Bodies of Evidence (více)

Obsahy(1)

Na stanici Meridian zemřou Sommerset, Gordon a Nabaková, protože viděli své blízké. Kapitán Clark je postaven před vojenský soud a jako obhájkyni si vybere svou manželku Robyn. Soud Clark staví na tom, že na palubě unikl plyn Soroxin. Kapitán naléhá na zavření vesmírné stanice. Ale zjišťuje, že věc přežila a jde po něm. (Varan)

(více)

Recenze (2)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. za tu pointu. Klasicky SF/Horrorová. P.K.Dicky by měl radost. Ostatně, to by měl z min. 50% tohoto tv s. Co je ale pro mne fakt bizar, je obsazení 2 hl. rolí. To se hned tak nevidí a to ani v tomto tv s., hehe. Takže tu máme asi po1. se usmívajícího (díky čemuž vypadá jako roztomilé obří 3leté dítě:) se Sola (není totožný s tím SW filmem) či úletového zlouna z Highlandera III Maria fan Oblázky a herečku, jejímž jediným úspěchem je Flashdance a jíž mám jen tak náhodou v God´s Army II aka the Prophecy II. A které tu její obhájkyni tak ne zcela věřím. Což není myšleno jako výtka (a když tak, malá) alébrž pouhé konstatování.;-) Jinak jde o standardní díl s vojenským vyšetřováním a který pak pochopitelně stojí a padá na posl. 5min. A ty tedy jsou. BTW, tuto episodu rež. jeho otec, který hrál v zde klasicky poplivaném (jak jinak) a pro mě samoz. výborném the Shining 1997. A jsem rád, že můj 2500. komentář si vysloužilo zrovna tohle příjemné (ale zažíti bych to tedy nechtěl) dílko.;-) ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když ve vesmíru potkáte halušky a nejste si jisti tím, co je realita, dá se počítat s tím, že na Zemi se to nezlepší. Scénář ucházející, ale zpracování je zoufale nudné a nevtahující. Začátek a konec jdou, ale ten nudný soud uprostřed, to je bída. Také zachycení nejistoty kapitána, co je vlastně realita, mi tam chybí. Plochá historka okresního formátu, jak by řekl klasik. Chování aliena celkem logické. Eliminoval postupně všechna nebezpečí. S jedním mu to trvalo trochu déle a musel cestovat. Hodně mu pomohlo, že umí lidi přečíst. Tím byl osud kapitána zpečetěn, protože ten by nad tím nemávnul rukou a vždy trval na naprostém zničení Meridianu. Půl hvězdy navíc za jedny již poněkud uvadlé kozičky. BTW ta chemikova žena vypadá jak Gábina Partyšová zamlada a je úplně mimo jeho možnosti. Jo a pít víno ve stavu beztíže vypovídá o mentálním a psychickém stavu posádky víc než dlouhé výpovědi u soudu :-D ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama