Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí - Série 5 (1993) (série)


Forever Ambergris (S05E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Investigatívny, vojnový fotoreportér Dalton Scott odlieta spolu s jednotkou amerických vojakov do Strednej Ameriky, kde je rozpútaný vojnový konflikt. Chce oživiť svoju upadajúcu kariéru. Plánuje tam v džungli nafotiť sériu záberov, ktoré ho znova dokážu presláviť. Kvôli dychberúcim fotografiám podlo zneužije dôveru svojho mladého, talentovaného kolegu. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Príbehy zo záhrobia" (Tales from the Crypt) je americký televízny projekt, ktorý bol primárne zameraný na horrorových fanúšikov. Stala sa z toho svojim spôsobom kultová záležitosť. V priebehu rokov 1989 až 1996 bolo vyprodukovaných sedem sérií, ktoré dohromady obsahujú deväťdesiat tri samostatných dielov. V poradí tretia epizóda z piatej série nesie názov "Forever Ambergris" (Večná ambra). V roku 1993 ju natočil režisér Gary Fleder. Investigatívny, vojnový fotoreportér Dalton Scott odlieta spolu s jednotkou amerických vojakov do strednej ameriky, kde je rozpútaný vojnový konflikt. Chce oživiť svoju upadajúcu kariéru. Plánuje tam v džungli nafotiť sériu záberov, ktoré ho znova dokážu presláviť. Kvôli dychberúcim fotografiám podlo zneužije dôveru svojho mladého, talentovaného kolegu. **** ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Při sexu karma v rozkladu? To by mi zkazilo náladu." Naopak zde mi to náladu zvedlo, zejména pak nos, povalující se v umyvadle. Tohle asi nebyl oblíbený díl velkého fanouška seriálu, Michaela Jacksona. Dále jsem zjistil, že Steve Buscemi byl děsná držka (míněno pochvalně) už zamlada  a že s fešandou Lysette Anthony jsem o dva roky později dost riskoval, když jsem ji chtěl vysávat v Drákulovinách, protože v posteli umí doslova vražedně (!) šukat. Pobavil i Crypt Keeper coby fotograf. Připomnělo mi to mé úplně první focení, ve fotoateliéru náročné vyvoňavkované madam, kdy si mě tak dlouho rovnala do polohy, zcela protichůdnými pokyny typu "Tu bradičku výš, čelíčko níž." nebo "Hlavičku na stranu... ještě víc... ještě..." až jsem měl úplně dřevěnej krk a strach, že mi ta hlava upadne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Známemu fotografovi sa už dlho nedarí získať dobrú fotografiua tak spolu so svojim mladším kolegom zamieri do vojnov zmietanej krajiny v Južnej Amerike aby nejakú získal... ()

Reklama

Reklama