Reklama

Reklama

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak trochu indický Tom yum goong. Znova tu musí chrabrý dobrák nakopať zákerným pytliakom slonov kosti. Zápletka je snáď trochu funkčnejšia ako v Tom yum goong, pretože tam vôbec nefungovala, ale stále je to až príliš veľa kecov vs. málo bitiek. No a bitky sú o niekoľko levelov horšie ako v Tom yum goong. Často sa strihá, takže poriadne nevidno kontakty. Tempo bitiek je tiež také divné. Súperi často evidentne čakajú na údery protivníkov. Všetko sa deje pekne pomaly, aby si náhodou neublížili, neraz sú použité dráty a nakoniec sú bitky ešte "vylepšené" zrýchlovačkami a spomalovačkami. Ale celkovo všetky tieto vylepšenia bitkám skôr škodia. Páčilo sa mi na nich hlavne to, že sa v nich často využívajú predmety, ktoré sú po ruke a neraz majú komediálny nádych, čím mi pripomenuli eskapády Jackie Chana. Že film režíroval amerikánec na výsledku príliš nevidno. Je to štandardný bláznivý indický akčniak, ktorý sa nevyhne ani pesničkám o láske medzi ústredným gerojom a jeho slonom. 4/10. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Určite som čakala niečo podobné, je tam hodne akcie, slony boli krásne aj keď tie scény s ich vraždením mi absolútne nesadli (ľudia nech sa mlátia a strieľajú koľko chcú, ale zvieratá nech nechajú na pokoji). Neviem či som niečo prešvihla, ale Rajov "vzťah" k dvom dievčatám skončil neobjasnený aj keď po záverečných titulkoch to malo nejakú dohru, múdrejšia som z toho nebola. Vcelku pekný film, len keby tie slony boli všetky prežili.... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Veterinář (Vidyut Jamwal) se vrací domů do džungle, kde vyrostl mezi slony, o které se společně s otcem a přáteli starali. Zde se též naučil od svého mistra starobylé indické bojové umění. Důvodem je uctění památky své zemřelé matky, jejíž smrt dával za vinu otci, a proto se rozhodl jeho i svůj dosavadní život navždy opustit. Džungli tedy vyměnil za ruch města a zpřetrhal mezilidské i rodinné svazky. Nikdo z nich však nemá tušení, že návrat nebude probíhat v klidu a míru, neboť přesně tou dobou se lovec divoké zvěře se skupinou pomocníků rozhodne získat majestátní sloní kly, patřící slonovi, který se stal mužovým přítelem již v dětství. Tím se rozpoutá řetězec událostí, jenž změní poklidnou džungli v peklo ve jménu bezohlednosti a peněz..... Myslím, že každý, kdo má rád krásy divoké přírody, zvířata a hlavně slony, bude tímto filmem určitě potěšen. V. Jamwal je podobný herci Tigeru Shroffovi. Jsou oba pohybově nadaní a pro akční scény jako dělaní. Téma zabíjení zvířat ve jménu obchodu s částmi jejich těl je více než nechutný, ale stále je smutnou skutečností tohoto světa. Pytláky bych zabitá zvířata donutil celá sníst, a to ve velmi rychlém tempu. Následné tělesné obtíže by je dozajista donutily přemýšlet, jaký je rozdíl mezi lovem kvůli hladu, pro zábavu, či pro peníze. Když už nějaké zvíře zabít, tak ho též celé zužitkovat. Kde není poptávka, však není ani nabídka, takže hlavní vinu nesou lidé, kteří vlastně zavdávají příčinu tohoto řetězce utrpení svým požadavkem a zakoupením všech těch nesmyslů. Příběh pěkně odsýpal, lokace krásné, množství akčních momentů i kruté reality. Herečka Pooja Sawant, která hrála vodičku slonů, byla stejně jako hlavní hrdina sympatická a moc pěkně se na oba koukalo. Neříkám, že se jednalo o nějakou filmovou bombu, ale mě osobně se to dotklo a jízdu džunglí jsem si náramně užil. Čtyři hvězdy dozajista zasloužené, možná jsou za pár momentů slabší. Jinak vskutku povedený snímek o nutnosti chránit ty, kteří se účinně sami bránit nedokáží. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Veselá, narýchlo zbúchaná exotická jednohubka. Aj som sa bál že ostane bez muzikaloveho čísla ,ale dostavili sa záverečné titulky, takže fajn. Charles sa zBollywoodil , bol pod vplyvom a ja sloníky rád. ()

Reklama

Reklama