Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 5 (2023) (série)


Nová éra (S05E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

V Bahrajnu začíná sezóna a tým Ferrari doufá, že ho nové vozy posunou do boje o vítězství. V Haasu se na poslední chvíli rozhodnou vyměnit piloty a zariskovat. (Netflix)

Recenze (6)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažnější začátek, Gunter s Binottem ve vinici, to přesně vystihuje Binotta, on proste není dravec. Srovnejte to právě s Totem, jak zuřivě bojuje za svůj tým. Nejen jezdec musí mít povahu lovce, ale i šéf týmu. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na klasické úvodní kecy, jak tato sezóna bude jiná a epická (doslova každá pilotní epizoda každé série má stejné výroky), se jedná o parádní uvedení do kolotoče s názvem a číslovkou F1 2022. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Pohľad na odštartovanie novej sezóny. Bližší pohľad do stajní Ferrari a Haas. A samozrejme prvý závod a súboj kolesa na koleso Leclerca s Verstaphenom. Frustrácia Mercedesu a čistky v jednotlivých teamoch. Prevedenie: Dramatický prvý závod hrá krásne do kariet produkcií Netflixu na dotiahnutie atmosféry prvého dielu tejto dokumentárnej série. Na prvý diel je to veľmi vysoký nadštandard a dosť ma to bavilo. Uvidíme ďalej. 90% ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvním díle jsme se nad rámec obvyklých informací moc nedozvěděli a navíc sestřih závodu v Sakhiru byl o poznání méně dramatický, než co se při něm fakticky dělo (předjíždění Verstappena s Leclercem na ploše několika kol bylo skvělé a krásně demonstrovalo, jak se radikální změny monopostů propsaly do těsného závodění). Ale pořád je fajn být zpět a vychutnat si reakce účastníků jak jim "zobák narostl". 8/10 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama