Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O osm let později začíná nová mise: cílem je zachycení asteroidu. Aleidu a Danielle stále pronásledují události z minulosti. (Apple TV+)

Recenze (7)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradiční skok o 10 let dopředu - 2003 (tedy některým postavám je okolo 60ky a stále juchají ve vesmíru) s tradičním “fikce/realita” sestřihem (Clint Eastwood ve filmu “Závod o Mars” pobavil). Naprosto groteskně působí linka v Rusku (jako po deseti letech má BRUTÁLNÍ přízvuk a mluví jako klaun). Vrcholně otravná je tradičně Mexičanka. Většina epizod je utopená v tunel keců (vo hovně) a paradoxně ty nejotravnější jsou právě mezi klaunem a Mexičankou. Vůbec většina děje je o tom, že nějaká pipka zachraňuje co chlap podělal. Nebo nějaká silná žena vede tlupu tupých opic (mužů) tou správnou cestou. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jasně, pecka jako první 2 série to z principu být nemůže. Minimálně se už hodně vzdalují od možného vývoje. Prostě, i kdyby se tehdy vesmírný program prakticky nezastavil, tak čekat, že se bude v roce 2003 vesele osidlovat Mars je už prostě totální fikce - nikoli nějaká možná paralelní realita (což ty první série se takto chápat uvěřitelně daly) Ale co na tom, je to pořád dobrý a prostě chci vědět, jak to dopadne. :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama