Reklama

Reklama

Michael Flatley's Feet of Flames

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Michael Flatley's Feet of Flames (více)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 1998, 113 min

Obsahy(1)

"Kdybych nikdy nedělal žádnou show, nezemřel bych jako šťastný muž." - Michael Flatley. 25. Červenec 1998 - Soumrak zahalil slavnou cestu králů v Londýnském Hyde Parku a noc vešla do dějin. Dvacet pět tisíc diváků se sešlo, aby shlédlo fascinující taneční představení - Feet of Flames. Více než sto umělců se tancem vepsalo do historie - pod vedením nejlepšího z nich - Michaela Flatleye. Nová hudba, taneční čísla, kostýmy a dekorace - Feet of Flames díky Michaelu Flatleyovi překonává hranice - a vás zavede na jedinečnou cestu světlem i tmou, dobrem i zlem, vášní i zoufalstvím do úžasného finále, které Vás zanechá bez dechu. (Universal)

(více)

Recenze (42)

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Základ vystoupení tvoří čísla z Lord of the Dance, většina je však pozměněna (vylepšené kostýmy, mírné úpravy v hudbě) a také přibylo několik nových kreací. Největší rozdíl oproti Lord of the Dance je v tom, že Feet of Flames se nekonalo v koncertní hale, ale pod širým v londýnském Hyde Parku. Je to asi o 20 až 25 minut delší a především dokonalejší. Celkový dojem trochu kazí záběry z "lanovkové kamery" z výšky, jsou oproti ostatním záběrům neostré. To je ale vada DVD, samotné představení je prakticky dokonalé! ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Komu se líbilo Lord of the Dance bude se mu líbit i Feet of Flames. Celé představení převedené do nového kabátku, s novými kostýmy, hudbou i tanečními čísly. Michael Flatley opět převádí svůj dokonalý step a perfektní režii, stejně jako nacvičení choreografie atd. Obdiv ale patří všem tanečníkům, protože irský tanec je opravdu "záhul" a pochybuju, že bych vydržela celé vystoupení. Škoda, že později Flatleymu sláva stoupla do hlavy natolik, že dal dohromady něco tak otřesného jako byl Celtic Tiger... ()

Reklama

Apophis 

všechny recenze uživatele

Tak, po dlouhé době píšu komentář... Doufám tedy, že jsem moc nevyšel ze cviku... Miluji, když vidím jak výborní tanečníci a tanečnice tančí! Možná proto, že sám tančit neumím...ale to sem nepatří. Feet of Flames je podle mého jedno z nejlepších tanečních vystoupení, co jsem kdy viděl! Neuvěřitelné choreografie, nápadité střídání motivů i stylů, krásné tančící ženy a vynikající hudba (včetně dvou krásných a výborných houslistek) dohromady stvoří nezapomenutelný zážitek!! Hudba mě dokonce tak uhranula, že jsem si jí analogově nahrál přes zvukovku, protože jsem na chatě jiný software neměl... A teď jí všude poslouchám... Doopravdy, ať nad tím přemýšlím jak chci, nenapadá mě jediná věc, co by tomu šla vytknout! Prostě podle mého prvotřídní věc od prvotřídních lidí! A to nemyslím jen Flatleyho, velice mě také zaujali ostatní z hlavních tanečníků/tanečnic! Daire Nolan byl skutečně vynikajícím Temným lordem a popravdě jsem mu "fandil" víc, než Flatleymu! A Bernadette Flynn s Gillian Norris se postaraly o to, že několik dní potom pro mě neexistovaly jiné dívky, než tyto dvě... Jenom snad Helen Egan mě trochu vadila, ovšem uznávám, že tady jsem neobjektivní, protože nesnáším mimy... Takže když to shrnu - vynikající představení bez jediné chybičky! Tedy naprosto jasných a čistých 5*! ()

Asdas 

všechny recenze uživatele

Hudba v hudbe!Strhujúci tanec,step a kostými v komplexe vytvárajú nezabudnuteľnú show,ktorú treba vidieť naživo a zomrieť. Michael Flatley je v mojích očiach určite najlepším tanečníkom.....miestami som mal pocit ako keby pozbierali tie najkrajšie a najlepšie tanečnice z celého sveta.Bernadette Flynn= hotový anjel. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

dokonalé, nádherné, kouzelné... nikdy předtím, ani nikdy potom se Michaelovi nepodařilo toto stejné představení takto famózně (jako v Londýně 1998 ve Wembley), natožpak podobná představení těžící z tohoto základu později.... 113 minut neskutečné nádhery ... první DVD z Londýna mi sehnal kamarád ve výprodeji na netu kolem 100 Kč :) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama