Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na konci 90. let Marka Fuhrmana (Christopher Meloni) plně zaujala nevyřešená vražda mladé dívky v Greenwich, Connecticut. Když se Kennedyovi synovci Tommy a Michael Skakel stali přímými podezřelými, byly tohoto případu plné noviny, ale nakonec byl zapomenut. Mark se však nevzdává a za pomoci detektiva Stevea Carrolla (Robert Forster) dostane vraha před soud a odkryje závoj tajemství brutálního zločinu téměř po pětadvaceti letech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Mark Fuhrman byl jako jeden z prvních detektivů na místě činu v případě O.J. Simpsona a nakonec se stal obětním beránkem procesu. Ještě v jeho průběhu rezignoval (sám Mark říká, že už ani nešlo pracovat, když si podezřelí chtěli povídat o O.J. Simpsonovi) a trpce litoval, že v tu noc vůbec zvedal telefon. Odstěhoval se z L.A. a pracoval jako elektrikář. Ovšem polda zůstane poldou a Fuhrman se rozhodl vyřešit starý případ zavražděné nezletilé v Greenwichi. To se mu po více než 20 letech od ukončení vyšetřování podařilo, sepsal knihu a na základě jeho vyšetřování se případ znovu otevřel, vrah byl usvědčen a odsouzen. Kromě Vraždy v Greenwichi napsal bestseller Vraždy v Brentwoodu o jeho vyšetřování O.J. Simpsona, ve kterém podrobně popisuje postup vyšetřování, vysvětluje svoje kroky při svědectví a poukazuje na velké chyby prokuratury a vedoucích detektivů. Nyní pracuje pro stanici FOX jako expert na zločiny. Film je průměrný, problém jsem měl s Melonim, který stoickou povahu Fuhrmana vůbec nevystihl a není mu ani nijak podobný. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Slušný spád na půdě TV filmu. Tom McLoughlin se drží klasického vypravěčského stylu a já jsem mu za to vděčen. Minimum hluchých míst, odsýpající děj vezoucí se na kolech kriminální zápletky se střípky dramatu. Neočekávejte zázrak, herci i scénář by zasloužili daleko více ale i přesto jsem se nenudil. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Poměrně solidní nástup a zápletka, nasnímaná velmi zajímavou kamerou. Originálně postavené na vyprávění hlavní "dath" hrdinky M. Grace, která do onoho tajemna přilevá svým "záhadným" charisma! Nic nerušící střih diváka nemate a ponechává děj poutavým. S čím mám však zásadní problém je hlavní hrdina. Jeho utrápený herecký výkon je opravdu tragický a kazí tak celkový dojem z poměrně slušného thrilleru. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mohl z toho být parádní velký film, kdyby to od lehce sucharského scénáře, přes rutinní režii až po lehce lhostejné herecké výkony nebylo tak lacině televizní. Vyvažuje to naštěstí slušný spád a poutavý příběh okořeněný netradiční vypravěčkou a také aurou skutečné události, která dodnes zůstává jednou z největěších amerických kriminálních záhad. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

překvapivě na televizní tvorbu,opravdu slušný nadprůměr,super Christopher meloni,v perfektně odsýpající kriminálce,která si na nic nehraje. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama