Reklama

Reklama

Recenze (6)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o válečné "drama", na kterém je každým záběrem víc a víc vidět velký nedostatek peněz, což se samozřejmě odráží nejen na kvalitě snímku jako celku, ale i na kvalitě hereckého obsazení. Od začátku se jedná o nelogický mišmaš plný bezduchých scén a opravdu stupidních záběrů. Přestřelky a souboje se snaží působit osobitě a vážně, přitom to vše působí hrozně vtipně a místy je to dost slušné sci-fi. Když se nebojuje, film dost nudí a zbytečně se vleče. V podstatě mě na filmu nic nezaujalo a bylo to spíš utrpení a trapas, než kvalitní válečný film. 0/10. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ufffff,tak tato vojnova drama vobec nevysla,neviem ci som videl horsiu v tomto zanri,viditelne bol nedostatok penazi a reziser je este len v plienkach,bez skusenosti,vsade dookola su vybuchy,strelba vo velkom a po boji nijake odtrhnute koncatiny alebo kusy casti tiel,takmer ziadna krv,pocas filmu su vojaci viac-menej cely cas cisti,aj uniformy maju tip-top a zaverecny stret s nemcami bola sci-fi komedia,to bola hroza,tvari sa to nieco ako hrozne vazne,no vyznie to ako vtip,smial som sa a mal by som plakat pri sledovani prvej svetovej vojny,no nedalo sa,este aj herci boli na prd,bohuzial,iba jednu hviezdicku udelim,aj to len za snahu...:-) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na konci I. SV dostane skupina vojáků úkol zachránit rotu, která obsadila kopec za nepřátelskými liniemi a zůstala tak odříznutá od zbytku spojeneckých vojsk. To, že se jedná o černošské vojáky ale nejde některým členům záchranné jednotky úplně pod vousy. Inspirace Ryanem není jen v příběhové ose, ale i v četných scénách a charakterech, což je v mnoha případech úsměvné. Totéž se dá říct také o silném antirasistickém podtextu, díky kterému je to celé čitelné až do poslední kulky. Nicméně díky tomu, že film dokáže vyvolat shovívavý úsměv, nepůsobí protivně, jak to v mnoha podobných případech bývá. Naopak je to takové mile naivní, což je zásluha jak "kanadského" televizního vizuálu, tak, a to zejména, bojových scén. Ty svědčily o tom, že režisér sice nemá o válečných střetech ani potuchy, ale zároveň tu bylo cítit nadšení, díky kterému jsem chtě nechtě musel celou řadu nesmyslů odpustit. 50% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama