Reklama

Reklama

Můj přítel Monk - Série 8 (2009) (série)


Pan Monk svědkem na svatbě (S08E13)

(epizoda)
  • USA Mr. Monk Is the Best Man (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Stottlemeyer přizve Monka k případu bestiální vraždy. Vrah oběť postřelil, pak ji polil alkoholem a zapálil. Během vyšetřování kapitán Monka požádá, aby mu šel na svatbě za svědka. Svěří mu dokonce snubní prsten pro svou přítelkyni. Ta mezitím hledá svou družičku Stephanii, kterou předešlého večera zatkli, když jela svým autem nedovolenou rychlostí. Stottlemeyer zařídí, aby byla Stephanie propuštěna, a pak se s nevěstou vrací domů, kde zjistí, že jeho byt někdo prohledal. Ta je z toho tak vyděšená, že posléze Monkovi a Natalii svěří, že si svatbu rozmýšlí. Neví, jestli zvládne být ženou policisty. Její pochyby se ještě prohloubí, když jí někdo volá telefonem a elektronicky změněným hlasem jí vyhrožuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je nelogické, že TK chce, aby Stottlemeyer nechával zbraň v autě a nenosil ji domu, protože se bojí po vloupání. Je to zcela nereálné, nebo by musela být mimořádně hloupá, neboť pokud se k ní někdo vloupe, tak by logicky musela chtít, aby její přítel měl zbraň, kterou by ji chránil. ,,Vloupali se k nám, tak neměj zbraň, já se bojím". Nevěřím že může žít někdo, kdo takto primitivně uvažuje. To musí být chyba v překladu... ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektivní zápletka je tentokrát trochu zajímavější než minule (i když je jako minule užita berlička usvědčujícího důkazu, který má u sebe jedna z hlavních postav a navíc díky další případné náhodičce). Ta osobní linie o svatbě kapitána je ale do děje vtlačena hodně na sílu, s T.K. se seznámil tak před dvěma epizodami a tady je z toho hned svatba? Osobně mi nějaká rádobydramatičnost toho "vezmou se/ nevezmou se?" byla totálně ukradená, T.K. je dost nezajímavý a nudný charakter a o kapitánovi jsem si nemyslel, že je tak moc usedlý, že by se chtěl v pozdním věku znovu ženit. Ale Monk, který bere svou povinnost svědka až příliš vážně, prostě neměl chybu. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama