Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Jackovi se vloupe Kinsey. Tvrdí, že ví, jak zachránit planetu Zemi. Společnost zase řádí a má něco za lubem. Podle Kinseyho s tím má něco společného ruský ministr obrany Kyseliev. SGC jakožto špióna vyšle Kinseyho do sídla společnosti. Tam Kinseymu ukážou kufřík a v tu chvíli se spojení přeruší. Když do sídla dorazí zásahová jednotka, odhalí, že se společnost včetně Kinseyho přenesli. Aby se dozvěděli něco víc o Kyselievovi, vyráží Daniel do Ruska, aby se setkal s kapitánem Varonkovou. Spolu vyráží za Kyselievem. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E13 ⤶ Je čas udělat Kinseymu pá pá :). Konečně. To jeho zděšení po otevření kufříku je k nezaplacení! A možná i pá pá Společnosti, kterou ovládli Goa'uldi. Ale ten jejich plán na zničení Země jadernou válkou mezi USA a Ruskem byl dobrý. Atmoška studené války příjemně zamrazila. Obě strany si myslí, že druhou mocnost ovládají Goa'uldi. To ještě bylo Rusko považováno za mocnost :). А у Даниэля появилась возможность попрактиковаться в русском языке. ⤷ E15 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten nápad s infiltrací Země pomocí supertajné vládní organizace je sice notně přitažený za vlasy, ovšem jinak jde o slušnou epizodku, kde postupně houstne atmosféra napětí mezi Rusy a Američany. Ronny Cox tradičně výborný, ať už jako arogantní ex-politik, nebo čerstvě nasazený Goa'uld. ("Obávám se, že pan Kinsey není v posledních dnech sám sebou.") ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama