Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýnská vdova lady Buckering (Heather Thatcher) má plnou hlavu starostí se svými třemi dcerami, z nichž jedna se právě chystá porodit. Klid do napjaté situace nepřináší ani mimořádně nervózní nastávající otec... (Pohrobek)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Dal bych ruku do ohně za to, že se jedná o zpracování divadelní hry, neboť se prakticky celý děj odehrává v jediné místnosti - obývacím pokoji, kde se střetávají osudy osamělé paničky, která na tom není finančně nejlépe; doktora, jenž by jí rád pomohl tím, že by ji pojal za manželku; rodící nejstarší dcery s neurotickým manželem; prostřední dcery a jejího nepříjemného partnera; nejmladší dcerky se svým chlapcem; nenechavého sluhy; a nájemce, který - přestože přišel upomínat o dlužné nájemné - se ukáže jako poslední kamínek do mozaiky šťastného happyendu. Film obsahuje i fórek s řidičem taxíku převzatý pravděpodobně z Caprových Jezinek a bezinek. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusna spolocenska konzervacka, dalo sa to pozerat, pribeh jednoduchy, no funguje aj po  rokoch a obycajne dialogy v drvivej vacsine prevaladaju, preto mam rad filmy   : 77 % ()

Reklama

Reklama