Reklama

Reklama

Kuwaresma

  • USA The Entity
Trailer 1
Filipíny, 2019, 114 min

Rodinu pronásleduje něco, co se zdá být duchem jejich nejmladší dcery. (FunDinDung)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak Filipíny nejsou zrovna hororovou filmovou velmocí ale nějakej ten hororovej zářez na kontě už mají. A tento nepatří zrovna k těm nejhorším. Tajemství, duchové, démoni, vymítání. Je fakt, že určitý zkrácení stopáže by filmu sice neuškodilo ale podívat se na to určitě dá. 3hvězdy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nemôžem tvrdiť, že Indonézske horory ma nebavia. Zatial som ich videl niečo cez desať a len jeden z nich odo mna dostal slabé hodnotenie a ostatné boli aspoň priemerné a niektoré aj nadpriemerné. Posledným vysoko hodnoteným filmom z tejto krajiny je u mna MatiAnak, ale tento jeho úspech nenapodobnil. Je fakt, že od začiatku má film tajomno mrazivú atmosféru. Lebo dlho sú tam len dohady, čo sa tam naozaj deje a až ku konci film sa aj trocha aj odviaže, ale na tak krutú stopáž tu bolo veľmi veľa hluchých miest. Ale čo sa mi nepáčilo bolo, že už tento film stratil dávku výnimočnosti, lebo príbeh aj forma boli celkom obyčajné, ktoré sa dajú nájsť v ktoromkoľvek inom podobne ladenom filme. Aspoň kvoli tej ponurej atmosfére sa oplatí film vidieť, ale druhýkrát ho ja osobne vidieť už nepotrebujem. Čakal som oveľa väčšiu intenzitu. Slabé 3*. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Tak od Filipinců je to spíš průměr.... Mělo to být určitě kratší, délka filmu škodí. Strašení je ok, příběh průměrný. Co mi asi nejvíc vadilo je použití hudby. Hudba dělá u hororů asi tak 50 % zážitku a má navodit nepříjemnou, strašidelnou atmosféru. Tady to moc nefungovalo.... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama