Reklama

Reklama

Čest mezi zloději

(festivalový název)
  • Švédsko Tjuvheder (více)
Trailer

Obsahy(1)

Minnin život se točí kolem drog, které dealuje a zároveň je na nich závislá. Všudypřítomné dluhy, které kvůli drogám nedokáže splácet, ji připraví i o střechu nad hlavou a Minna skončí ve feťáckém squattu a na ulici. Mrazivé sociální drama na hranici thrilleru ze současného Stockholmu v režii debutujícího Petra Grönlunda nabízí intenzivní a hluboce fascinující pohled na život a přežití ženy z okraje společnosti. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Filmový drama z prostředí krádeží, drog a kde každej ojebává každýho. Tady se na důvěru moc hrát nedá. Nejde o film kde by měl divák sympatizovat s hlavní ženskou hrdinkou. Žádnej filmovej trhák to sice není ale kouknout se na to v pohodě dalo. 3hvězdy. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mrazivá a pekelne depresívna sociálna dráma o ženskej, ktorá sa topí v brutálnych sračkách. Počítam, že tak minimálne jedna tretina učinkujúcich boli skutoční feťáci. Alebo minimálne alkáči. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Další silnej severskej film odehrávající se ve sračkách společnosti. Žádná krimi zápletka, jen každodenní špinavej  život jedný fet'ačky. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TO TVŮJ BORDEL, TAKŽE SI HO UKLIĎ… “ Pohled na Švédsko jako na zemi, kde slunce nesvítí. Aspoň teda na tyhle ztracený existence… Sociální drama, takže pomalu plynoucí, zaměřený na postavu Minny, feťačku a dealerku, která žije tak, jak umí. Takže v podstatě nevesele. Jenže na tom příběhu není nic šokujícího. Snad jen, že i taková osoba může mít svědomí. No jo, ale když to vezmu kolem dokola, tak je to na tohle prostředí málo. Z filmovýho hlediska, samozřejmě… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedná se o nejlepší švédský film roku 2015. 2.) Thx za titule „lordek“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Asi to měl být pokus o syrové sociální drama, ale vyšlo z toho jenom velké banální klišé - a navíc děsně nudné.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama