Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak byl jsem na to dost zvědavý, nebudu lhát, akorát jsem se bál, že z toho vypadne typický tupý slasher - a ono že jo. Rozjezd to mělo celkem slušný, ale pak, jako by tvůrcům došly nápady, to začne vykrádat co může, něco si vezme z Nezvratného osudu, syžet připomene Zmeškaný hovor, pak tu máme nějakého toho ducha/démona a jelikož se jedná o horor pro puberťáky, přidáme nějakou strašně vtipnou postavu, tady konkrétně potetovaného kněze, který evidentně ani v Boha nevěří a Bibli bere jako fantasy četbu. Ha ha ha. Jinak ostatní postavy tu nelezou na nervy, ale stejnak je to jedno, protože kdo umře a kdo ne, odhadnete poměrně jednoduše. A co ještě nesmí chybět ve správném klišovitém hororu? No jasně, ten typický konec, kdy zlo přemůžou, ale ono se stejně vrátí! To už mě nepřekvapí, to mě spíš naštve. Důvod, proč ten duch vraždí skrze tu aplikaci je stupidní a ani moc nedává smysl a pokud mi to neuniklo - od jisté chvíle to začne být celkem nuda - napadlo někoho z těch štduáků tu aplikaci odinstalovat? A když byli u toho hackera, proč se nepokusili tu aplikaci nadobro zničit? Ne, místo toho si jenom přepíšou data smrtí, inteligenti. A ten hacker by to evidentně uměl... Ale co zde budu všechny ty nelogičnosti vypisovat, prostě se nejedná o žádné překvapení, jakým pro mě byl americký remake Zmeškaného hovoru, tohle je prostě odreagování pro mladé, na které člověk rychle zapomene. A myslím, že Justin Dec od toho filmu ani víc nechtěl. 2* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Aplikace která mě nesmírně potěšila, dnes asi horror přes mobil. Herci v pohodě, příběh o prokletí a démonovi se mi hrozně líbil. Atmosféra filmu skvělá, nepříjemný pocit strachu byl, takže jsem si to užil, k dokonalosti už jen chybělo lepší vylepšeníni smrti a hlavně záběry zlepšit, jinak po dlouhé době super horor. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bubák je dobrej a podobný typ hororů umí být napínavej už z podstaty. O žádné velké filmové umění se nejedná a divák si nesmí všímat takových drobností že sotva vylezu před barák, tak mě prostě sejme auto a trefí se mnou do stromu. Vtipná postava chybět samozřejmě nesmí, co na tom že se jedná o potetovaného kněze. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $25,621,766Tržby Celosvetovo $44,621,766Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas čerpáme s krásne praštenej mobilnej doby. Však prečo nie, len by to chcelo viac nápaditosti, než rutinných scén, otrepaných lakačiek, či dosť nezmyselných scén. Mohlo sa to aspoň z časti priblížiť Final Destination ale to ostalo len pri túžbe. /40%/ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Výsledek Countdownu je přesně ten, jaký jsem očekával. Celkem hezký a originální nápad, do kterého se dá vymyslet tolik zajímavých prvků, pohřben naprosto béčkovým, bezduchým a neosobním zpracováním. Postavy jsou nezajímavé a emočně úplně mrtvé, vývoj děje ostřílenější divák odhadne už od čtvrtiny filmu, na každém rohu "bubu", ale povedlo se to jednou, možná dvakrát. Stejně tak z hackování appky a vymítání démona se dalo vytěžit daleko, daleko víc, než to odbýt za 10 minut a ačkoliv jsem tohle čekal, tajně jsem doufal alespoň v lepší průměr. Alespoň za snahu a jednu zajímavou a vtipnou postavu mladého kněze, který skáče radostí, když se dozví, že někoho chce zabít démon, přivřu oko a dám aspoň tu dvojku. Nezajímavý, ničím inovativní horor, na který si za týden nevzpomenu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Nemocniční pokoj 237, na němž byla ubytována druhá oběť aplikace, má stejné číslo jako známý pokoj v hotelu Overlook z filmu Osvícení (1980). (pityty)
  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)
  • Některá místa v odvrácené části nemocnice bylo možné vidět již v seriálu Vlčí mládě (od r. 2011), například šatna nebo chodby. (pityty)

Reklama

Reklama