Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

Akira777 

všechny recenze uživatele

Sednu si k filmu, čekám na spoustu dobrých scén a skvělou atmosféru, pepsi jsem si nekoupil a popcorn nemám rád. No ne že bych si film úplně neužil, ale mohl by někdo z obuškem hlídat uvnitř kin? A dát po hubě každýmu kdo začne mluvit, takže to ruší ostatní. Šel jsem na to s kamarádem a odcházeli jsme naštvaní, film bychom si asi více užili, kdyby každou scénu nekomentovali dvě babky a dvě puberťačky. Byl jsem vždy rád za lekačku, protože to aspoň na chvíli přerušilo ty komentátorky. Tolik k mému zážitku v kině. A teď k filmu, celkově podle mě nejde o špatný snímek, celkem jsem si užil některý scény, démon vypadal celkem líp než sestra a hlavní mužská postava byla sympatická, hlavní hrdinka a její sestra taky, herci hráli celkem obstojně. Byli tam i celkem příjemné humorné scény, i když ty jsem si neužil jak bych chtěl. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jít na toto do kina byla trefa fakt vedle. Na pláně jsem totiž viděl nesmyslné dialogy, děj, který neměl hlavu ani patu a vše korunoval konec, kde vše vyvrcholilo v absurditu a plno vedlejších dějových cestiček vyústilo do ztracena. Jediné co snad nebylo pokažené, bylo plno tajemných záběrů a lekaček, které člověku hnuly s tepovkou. Nedoporučuji. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

U tohoto Hororu jsem neměl velká očekávání (Mainstream, cílovka 15-17 let ..) ale nakonec příjemný překvapení. Pěkný, moderní Horůrek, tam kde měl vylekat, vylekal. Samozřejmě je bez kapky krve s čím jsem počítal a ani mi to moc tady nevadilo. Už jsem viděl i horší Horory, co šly u nás do kin (Vadí nevadí, Hell Fest ..) Takže určitě nadhodnotím. Casting taky celkem fájn (na Elizabeth se koukalo hezky) nikdo mě vyloženě nesral a scéna s farářem mě rozesmála. Na pohodičku a na dvojku klíďo do kina. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4,5/10). Dost jsem se na tento horror těšil. Zajímavé téma, které je zasazeno do dnešní doby. Smrtící aplikace. To zní prostě slibně. Bohužel to moc slavné nebylo.. Ale nebylo to ani hrozné. 1* za scénu v nemocnici se zrcadlem, 2* za hlavní herečku a 3*za občas nápadité zvuky a hudbu. Více hvězd dát nemůžu, protože se mi tam hodně věcí nelíbilo - moc mi tam neseděli ti démoni a snahy o vtipy na mě skoro nikdy nezafungovaly. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento počin hodnotila z hlediska žánru, tak to vidím spíše na 3 hvězdičky. Ale vzhledem k tomu, že jsem na tento film šla do kina, rozhodla jsem se, že budu hodnotit dle toho, jak jsem si projekci užila, tudíž jsme na 4 hvězdičkách. Možná je to trochu nadnesené hodnocení. Možná mi k tomu pomohla i Elizabeth Lail, kterou jsem moc ráda v hlavní roli viděla, jelikož to zahrála opravdu poctivě. Nebo jsem možná jediná komu to tak přišlo, neva. Nooo, a nyní jsem se vrátila ke 3 hvězdám. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa natáčanie skončilo, Tom Segura (Derek) to „oslávil“ spánkom na záchode. (Arsenal83)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)

Reklama

Reklama