Reklama

Reklama

Mickey's Pal Pluto

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1933, 8 min

Režie:

Burt Gillett

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Pes Pluto objevi v řece plovoucí pytel s koťátky. Okamžitě je vytáhne na břeh a předá myšákovi Mickeymu, který si koťátka vezme domů. Z koťátek jsou ze začátku nadšení, ovšem brzy na ně začne Pluto žárlit. (zdeny99)

Recenze (4)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mickey, Minnie a Pluto, tedy dvě myši a pes, láskyplně (i když trochu paradoxně) vychovávají malá koťátka. Myšáci jsou svou rolí naprosto unešeni, ale rozpolcený Pluto se cítí poněkud odstrčený. Hrátky koťat ve studni však dají Plutovi možnost rozhodnout se, zda je zachrání nebo bude opět jediným Mickeyho oblíbencem. ()

Hakuna Matata 

všechny recenze uživatele

Mickey si přinese domů bandu roztomilých koťat. Pluto na ně začne žárlit a zůstává nepochopen. Když se ale dostanou do problémů, Pluto neváhá a jde do akce... ()

Reklama

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Pluto zachrání koťata, které chtěl někdo v pytli utopit. Když se doma rozkoukají, mají Mickey a Minnie plno starostí a Pluto se cítí odstrčený. Nakonec ale koťata zachrání znovu a vše dobře dopadne. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

54. diel zo série Mickey Mouse - Pluto ako hlavný hrdina animáku, ktorý nie ani s polovičky originálny, opäť raz je téma mačacích sirôt, ktoré robia neplechu. Chudák (schizo-)Pluto. 55% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama