Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spisovatelka Blake Sinclair (Allison McAtee) se ocitá v boji o svůj život proti krvežíznivému maniakovi, který za sebou zanechává několik obětí, když se vrací do horského městečka Northdale. (Jardismo)

Recenze (14)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Vrah byl fakt hnusný a šel z něho strach, bohužel bylo vidět že rozpočet nebyl velký a ty herecké výkony byly amatérské. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už podle první vraždy, která se odehraje ve třetí minutě lze poznat, že půjde o nízkorozpočťák nevalné kvality. Takže pokud vás neodradí začátek tak směle do toho ale uděláte stejnou chybu co já. Tohle je fakt slabota. Kdo by čekal byť sebehorší gore tak ten zapláče. Vraždy jsou mimo kameru. Vrah je tuctovej a nezachrání to ani mikroštěky MUTANTky Natashy Henstridge a snad nesmrtelnýho Lance Henriksena. Viděl jsem i horší shity takže WHY? tentokrát odpadu o fous uteklo. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pěkná Milfka, hezká příroda a to je asi tak vše. WHY ? Tak tuhle otázku, si po skončení položí asi každý. Dvě brutálnější scény, které jsou vyčerpány hned ze začátku, pak už nic lepšího nepřijde. Navíc, to první podříznutí v autě, tady byla hodně divná krev a v té druhé, kde vrah zabije pár, který si to zrovna rozdává ve stanu, byla kamera hodně vyklepaná a nepřehledná. Tenhle Horor měl být postavený asi na tom vrahovi, ale na mě působil strašně dementním dojmem. Vždy když se objevil, tak jsem měl chuť se nahlas smát. Postava totálně bez šťávy, prostě vysokej, holohlavej típek, s kapucí přes hlavu, na ksichtě měl ksicht někoho jiného a pokaždé stál jak trubka. No prostě tragéd. V úplném závěru, jde zabít malou holčičku, WHY ? (44. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Navnadila mě účast mé oblíbené nordické mutantky Nataši a mého oblíbeného androida Lanceho. Ale už nerealistický způsob stříkání krve na okénko auta v první scéně, stejně jako i její nevěrohodná barva i konzistence, mi daly tušit, že tohle béčko bude asi dost odfláknuté. A moje předtuchy se bohužel naplnily. I když žánry jako "slasher" nebo "vyvražďovačka" fatálně miluju, tak tenhle kousek mě nijak nenadchnul. Nenápaditý, bez napětí, bez výrazných okamžiků, nemastný, neslaný, nijaký. Nataša byla se svou pidirolí jen vějička na naivní hejly (a popravdě bych jí v té tělnaté matróně bez titulků vůbec nepoznal), no a Lanceův gerontošerif vzbuzuje především soucit. Nějaké ty body bych sice dal aspoň za pěknou hlavní představitelku, nebo za nápadité závěrečné epilogy (asi nejlepší scény z celého filmu), ale pak si zase vzpomenu na jedny silikonové cecky ve stanu a je rázem po jakémkoliv optimismu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Autorka kníh pre deti Blake Sinclairová má v práci náročné obdobie nakoľko jej horí termín na vydanie ďalšej knihy a tak jej priateľ lekár Jack navrhne aby spolu strávili romantický víkend v chate neďaleko mesta Northdale. Blake, ktorá dorazí k chate ako prvá nemá z miesta od prvého momentu dobrý pocit...ktorý po dopozeraní filmu nebude mať asi ani väčšina ľudí. Ak aj v niektorých komentároch nie na tejto databáze diváci prirovnali film k pokusu napodobniť Halloween film má predsa len bližšie k sérii Hatchet s Victorom Crowleyom, aj keď žiadne komediálne prvky vo filme nenájdete. Film určený vyslovene pre fanúšikov béčkových podpriemerných slasherov, ktorému chýba vyšší rozpočet a lepšia hudba, kamera je na vynikajúcej úrovni a v tomto štýle dejom nemožno nijako prekvapiť, je presne taký aký by mal byť. Čierne čísla sú možno príliš prísne, ale žiadna sláva to teda rozhodne nie je... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Začalo to dobře ženská volá domů co bude na večeři jde do auta a podřízne ji vrah pak se posunujeme dále a sledujeme ženskou s chlápkem co souloží ve stanu a zabije je vrah a pak se to posune k hlavní postavě co jede na chatu. Než tam dojede ten vrah tam už je a někoho tam zabil ona pak na něho narazí a snaží se přežít.  Bohužel je to nemastné a neslané a celkově tam není co ocenit. Ačkoliv je zde slušný bodycount pokud počítám i ty na konci tak 9 lidí tak vraždu neuvidíme ani jednu vraha na konci dostanou debilním způsobem , aby pak ožil a objevil se na konci.  40 procent ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Why? Why Not? Pisateľka retardovaných knižiek pre deti s retardovaným mozgom rozožratým mestským prostredím, si to namašíruje do lesa. Tam na ňu čaká v podstate celkom vynaliezavý a produktívny psychopat, ktorého asi proste nebavia ľudia, zato ho baví naháňať ich s nožom a inými predmetmi z domácnosti, prípadne s holými rukami. A potom ich zamordovať ako sa na správneho vraha patrí. Všetci boli škaredí a sprostí, takže sa mu ani veľmi nečudujem. Najkrajší ksicht bol ten zošúpnutý, ktorý si nacapil na vlastný. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Blondata zabka v hlavni roli sice pohledna, ale svym kabaretnim hereckym vykonem na hranici parodie, me dokazala nekolikrat rozesmat, coz nevim, jestli je u hororu vhodne. Lance Henriksen taky komicka figurka, bohuzel. Hororovy becka mam normalne rad, ale tohle uz bylo trochu pres caru. Jedna hvezda za prirodu a paradni dreveny baraky. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem aspoň doufal, že tuhle kýčovitou blbinu o zabijákovi v lese vyplní svými vnady polonahá Natasha Henstridge a vono prd. Spolu s Bishopem Lancem jsou odšoupnuti na pátou kolej a celý film tam řve pouze McAtee.  5% ()

John80 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase celkom slušný horor o spisovateľke, ktorá sa rozhodne tráviť čas na chate, kde si ju vytipuje vrah, vraždy a napätie sú na správnom mieste, 5akze nerozumiem tomu nizskemu hodnoteniu , Za mňa 3* ()

Jardismo 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí jsem si musel položit otázku Why?  Proč jsem se na to koukal a proč má někdo tendenci točit tuctový neoriginální filmy pořád dokola. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, když jsem viděl, že je to podle skutečné události, měl jsem po chuti. Avšak začátek byl velmi slibný, gore jak to mám rád. Pak to sice přestane, ale hlucho ve snímku moc není. Ano, je to béčko, ale bez vykecávaček. Proto klidně hodnotím jako nadprůměr. Slabý, ale nad. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Výsledný produkt dosti připomíná cosi typu Doktor z hor. Pro zpestření je tam ale ten týpek s nožíkem a sekyrkou. Je to taková laciná trapárna a prakticky celé to "odehraje" jakási paní z komparzu, která tam pobíhá a pokvikuje v lese či na chatě. I ta umělá krev stála za prd, ale tím zase dobře zapadala do celkové kvality tohoto díla. (4%) ()

Reklama

Reklama