Reklama

Reklama

Coyote Lake

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zapadákov někde u mexické hranice, despotická manipulativní matka, nezkušená izolovaná dcera, retardovaný pomocník. Matka organizuje zabíjení a okrádání hostů ve svém penzionu, zbylí ji pomáhají. Jednou, shodou náhod, jim akci naruší 2 lumpové, kteří se nečekaně objeví. Film se mění na takové docela nezvyklé Home Invasion. Celou dobu jsem měl jasnou představu, jak to skončí, ale bylo to trochu jinak. Velmi zajímavý film to byl, ačkoli to zkraje trochu trvalo. (66%) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Spanglish thriller jedna báseň. Tady je návod k jeho výrobě: Vezměte nějakou směšnou prdelatou babiznu v zástěře, třeba Zázvorkovou nebo Bohdalku, která bude hrát psychopatickou vražedkyni, dejte jí za dceru nějakou hnusnou diblíkovitou pizdu, něco jako mladou Andrlovou z Majora Zemana, která jí bude v tom vraždění pomáhat a přidejte k nim do trojky nějakýho retarda, třeba takovýho Lišku z Divokých včel, kterej bude jako gangsta z nějakýho buranskýho mexickýho kartelu. Pak ještě přihoďte pár podobně blbých vedlejších postav a nechte tyhle klauny rozehrát nějaký uhozený telenovelický krimidrama, do kterýho vkomponujte i lovestory onoho retarda a oný vyšinutý pizdy. Vot tak. Nechápu, že nějakej producent muže bejt natolik vadnej, aby do takovýhle podřadný srágory nasypal doláče (i když moc jich asi nebylo). Druhá malá hubená hvězda za vraždu krucifixem. P.S.: Pí scénáristová a rejžová v jedný osobě je překvapivě pěkná kočka, takže už nějakýho toho producenta docela chápu. https://www.imdb.com/name/nm3192201/mediaviewer/rm857373696 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Matka s dcerou provozují hotel kde zabíjejí lidi a vždy je okradou (to není spoiler je to zhruba v 10 minutě). Pomáhá jim tam ještě postižený retard (něco jak voliči Pirátů podobně ´´inteligentní,, člověk) a šetří přitom na to, aby mohly odcestovat. Jednoho dne se u nich ubytují dva asi dealeři zbraní a drog a oni se snaží, aby nepřišly na to co tam dělají. Průměrný thriller jakých jsou v televizi desítky navíc titulky stojí za hovno jelikož se tam hněte mexicky a není to přeložené. 40 procent za tu dceru s rozpuštěnými vlasy a namalovaná je docela šikovná. Herec z Gacyho, herečka z Ramba Poslední Krev. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama