Reklama

Reklama

1BR

  • angličtina 1BR: The Apartment
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení. Nejde snad ani tak o horor, ale o nepříjemnej, hustej a mrazivej psychickej teror. Při trochu empatie, když se do toho člověk vžije, co tam všechno té holce dělají, to nemůže nechat člověka jen tak klidným ... Je to, řekl bych, taková reakce na třeba Get Out a Midsommar. Fakt mě z toho nebylo chvílema vůbec dobře. Jediný snad, že film trpí trochu asi nižším rozpočtem. To ale jak je to vymyšlení, jak se vrší WTF scény na sebe, jak hlavní hrdinka se snaží všechno na oko (nebo vážně??) přijímat... Brrr!!! Ukrutný!!! Nicole Brydon Bloom tady podává parádní hereckej výkon, tleskám! Navíc tohle ani nebylo moc vzdálený od reality, spousta politických režimů takhle v historii fungovala, podobně jako sekty a podobně ...a viz taky aktuální situace v ČR , noste roušky kokoti !! Apod... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Do tohoto snímku jsem šel tak nějak bez jakéhokoli očekávání a i bez rámcové znalosti jeho námětu, a najednou jsem se překvapeně přistihl, že mě to vlastně celkem dost baví. Jasně, kdybych si mohl vybrat, tak bych tenhle souboj individualismu a přehroceného komunitarismu radši viděl zpracovaný filmařem, který to vezme trochu víc seriózně a uvěřitelněji, ale i tahle jednoduchá béčková variace mě vcelku uspokojila. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bytný tvůj tě uzdraví! Nezáživnou expozici zakončenou mňoukajícím krocanem a Ježíšovým oblíbeným typem kotvení, vystřídalo psychologicky mělké a napětí prosté pojednání o pocitech a potřebách členů jedné bytové sekty. Když jsem při něm po dvacáté šesté uslyšel slovo „komunita“, chtěl jsem hodit do obrazovky vázu. No a pak přijde pár minutové finále, při kterém se nacáká trocha krve a bez skrupulí ukradne závěr The Invitation od Karyn Kusama. Asi aby si člověk v rámci srovnání uvědomil, jaké neatmosférické a beztvaré dílo ze sebe pan Marmor vytesal.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sarah svítí světélko na konci tunelu. Film líčí fascinují náhled do utopické komunity a příběhem o přežití, který jste určitě už mnohokrát viděli (typ "žena v nesnázích"). Podivné zvuky v noci a sousedé, které ženu násilně asimilují do své komunity. Možná je to návod jak zapojit do vymírající evropské kultury přistěhované arabské obyvatelstvo. Toto líčení psychologické indoktrinace je také obecné ponoření do mučení. Scénář a režie jsou celkem dobré.Hodnocení vidím přesně mezi dvěma a třema hvězdama na těch 54% co dala většina, tak tedy dám tři no. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nepovedená adaptace do komunity. Tak tenhle snímek se zrovna nemůže pyšnit zrovna originálním námětem. Ale i přesto mě ze začátku celkem zaujal. Ale zhruba od půlky mu začíná docházet dech a to se nespraví až do konce. Navíc samotnej konec mi přišel takovej nemastnej, neslanej a tak nějak odfláklej. Mě osobně ani moc nesedla hlavní představitelka Nicole Brydon Bloom ( ale to je můj problém ). Za mě celkem zklamání. Čekal jsem něco víc. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama