Bestie

Thriller

USA, 1998, 105 min

Albert Pyun

• Djkoma

Hrozná nuda o ničem a s nikym :-)(26.6.2005)

taková televizní oddechovka. Pyun se musel tahat i za palce u noh, aby se takhle vytáhl. lepší film jsem od něj snad ani neviděl. a mimoxchodem srovnávat to se Sedm je hovadina, protože se stačí podívat už jen na jméno režisérů těchto dvou snímků. a pak už myslím není co řešit.(23.1.2006)

• Shit

Hodně nudný, fakt nechápu proč Charlie Sheen pořád hraje nějaký policajty nebo hasiče ve výslužbě, který maj nějaký obrovský zásluhy, ve filmu Teror se mnohem víc prosadil a i když to nebyl bůhvíjakej film, tak se tam několik hodně dobrejch scén našlo, ale tady je jenom nějaký tupý vyšetřování, který neni moc zajímavý a absolutně to postrádá napětí. Ty 2* dávám za příběh, kterej sice neni příliš originální, ale aspoň má hlavu a patu a Charlie Sheen taky neni úplně špatenej.(25.6.2005)

• Mi Nü-Chai

Nuda, nuda, jedna mrtvola, nuda, nuda, druhá mrtvola a tak dále až do konce, vše navíc v nepřekonatelné kvalitě stokrát přehráváné neoriginální VHS. Tak ohavný obraz nemají snad ani některé kinoripy.(4.9.2009)

• bassator

40%(7.5.2009)

Průměrný thriller o masovém vrahovy mladých a krásných dívek a věčně opilém Charlie Sheenovy, který je chytrej jak rádio a i s kocovinou strčí do kapsy celej Scotland yard...(29.5.2007)

• MadBigMax

Oproti ostaním Pyunyho filmům bylo tohle, takové zpestření v podobě thilleru. I když....(30.9.2006)

• ecceHOMMO

Hlavným problémom filmu je jeho prevedenie a podanie divákovi.....V praxi to znamená : nezaujímavý a dejom nudiaci krimi triller bez zjavnej gradácie.(25.7.2010)

• jednaveta

Drogy jsou svinstvo, Charlie.(21.3.2006)

• klima777

Mrtvola na zahradě. No a co? Velmi slabé. Proč vlastně komentuju takhle špatný film? Nejspíš mě musel něčím naštvat...(27.7.2010)

• Kolssteyn

Na první pohled TV film, žel ani kvality TV zpracování nedosahuje. I když se jedná o moje oblíbené téma, v tak nudném a impotentním podání nemůžu být nekritický.(5.9.2009)

• stybro

Když dostane vrah pifku na opilého detektiva,je zle.Když je ale tím detektivem opilý Charlie Sheen,je ještě hůř.....A to hlavně pro diváky.(4.7.2009)

• chiara

Chudak Charlie, asi nevedl kto je Pyun.(10.2.2009)

• Jurator

Nejhorší film s Charliem Sheenem a troufám si říct, že jeden z nejhorších vůbec. Příběh stál za houby a byl navíc nudný. Oproti krimifilmu stejného žánru - Sedm - je tohle odpad. A proto ho dávám.(28.12.2005)