Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Shaleman 

všechny recenze uživatele

I když to nebylo úplně nejhorší, kvalitám jedničky to zdaleka nedosahuje a jak jsem se vesele usmíval při Přeber si to, tady jsem jen pil pivo a tikali mi koutky. I když De Niro hledající si práci je k popukání a nikdy na něj nezapomenu. "Doporučuji tenhle vůz. Má dostatečně veliký kufr. Narvete do něj bez problémů tři mrtvoly - věřte mi, já vím o čem mluvím..." :DDD ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Opět tolikráte opakované schéma - "jednička" byla skvělá a "dvojka" je jen nastavovaná kaše. Ale některé vtípky a hlášky se mi líbily - například scéna, kdy se Paul Vitti po propuštění z vězení a ubytování u svého psychiatra hlasitě miluje se svou dívkou a Dr. Sobel ho jde tišit se slovy "Mám doma sedmnáctiletého syna." Vittiho rekce je boží : (opatrně se rozhlédne po chodbě, kývne hlavou) "No tak ať se přidá". ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jak to, že už nejsi v base? -Ukázalo se, že měli falešné důkazy. Proto znovu otevřeli můj případ, jenže pak už ani svědci nechtěli svědčit. Dva z ničeho nic změnili názor a třetí spáchal sebevraždu. -Jak? -Bodl se čtyřikrát do zad a pak ještě skočil z mostu. Chudák... A takovýhle dialogů jsou tam ještě mraky. Zabte mě, mučte mě, píchněte mi injekci se solným roztokem do stehna a stejně pořád budu tvrdit, že propad kvality od prvního dílu není až takový, jak se zde uvádí. Já se skvěle pobavil, a i když tam bylo pár scén, které tam být nemuseli, tak si tenhle film určitě ještě někdy pustím. Lepší čtyři hvězdy! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Už je to dááávno, co jsem viděl jedničku, líbila se mi relativně, na dvojku jsem vzhledem ke zdejšímu hodnoceí neměl náladu, ale spletl jsem se. Smršť slovních a jiných gagů byla snad až na jedno hlušší místo neutuchající. Co si budeme povídat, největší zásluhu na tom mají Harold Ramis a Billy Crystal... ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Dvojka, která se zoufale, ale opravdu zoufale snaží vytřískat něco z úspěchu jedničky. Film 100% stojí na Robertovi De Nirovi a magora tady zahrál napprosto exceletně... A pak už to jde od deseti k pěti. Ale zase na druhou stranu na klimbání a zpříjemnění chvíle v autobuse mezi Prahou a Brnem to je film téměř ideální.. Hlava od přemejšlení nebolí, sem tam se člověk zasměje a když klimbne nic se neděje, protože děj mu neuteče... :-) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama