Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mafiánského bose Paula Vittiho, který má být za měsíc podmínečně propuštěn, se ve vězení pokusí někdo zabít. Volá proto svému psychiatrovi, doktoru Benu Sobelovi, ten se s ním však odmítne bavit. Když se pak gangster nervově zhroutí, je doktor povolán do věznice. Podrobí gangstera řadě bolestivých testů a pak prohlásí, že Paul trpí psychosomatickou poruchou, která se může vyvinout ve schizofrenii. Přestože se Ben brání, je mu mafián nastěhován domů. Již cestou z vězení se doktorovi přizná, že všechno jen hrál a vysvětlí mu, že měl být zavražděn. Doktor mu doporučí, aby zločin pověsil na hřebík a začal nový život. Ben Paula seznámí s producentem gangsterského televizního seriálu, který ho najme jako odborného poradce. Krátce poté mafián za dramatických okolností zmizí a doktor Sobel dostane od FBI příkaz, aby ho do čtyřiadvaceti hodin našel. Podaří se mu to, ale je proti své vůli přinucen zúčastnit se spolu s mafiány loupežného přepadení. A aby toho nebylo málo, připlete se k tomu všemu ještě filmový štáb, pro který Paul pracuje. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

RHK 

všechny recenze uživatele

Přeber si to znovu je vtipné volné pokračování filmu Přeber si to. Mezi mafiánským šéfem Robertem De Nirem a jeho psychiatrem Billy Crystalem i dalšími postavami to jiskřilo a já se dobře bavil. Který z filmů je vtipnější netřeba řešit. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vF-lF7slKV4 ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

I když to nebylo úplně nejhorší, kvalitám jedničky to zdaleka nedosahuje a jak jsem se vesele usmíval při Přeber si to, tady jsem jen pil pivo a tikali mi koutky. I když De Niro hledající si práci je k popukání a nikdy na něj nezapomenu. "Doporučuji tenhle vůz. Má dostatečně veliký kufr. Narvete do něj bez problémů tři mrtvoly - věřte mi, já vím o čem mluvím..." :DDD ()

Reklama

himor 

všechny recenze uživatele

No musím povedať že som sa bavil celý film...De Niro je fakt slušný herec a tieto mafiánske postavy sú mu šité na mieru. Príbeh jednoduchý, ale kvalitný, postavy opäť jednoduché, ale kvalitne zahrané. Výborná mafiánska komédia, narozdiel od drsných filmov alá Kmotr. A už dlho som nevidel Lisu, čo ma potešilo že vyzerá stále k svetu. 85% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je to proces. Natočí se vtipný film, který přiláká lidi, vydělá si na sebe a k tomu ještě něco navíc. Pokud se nabízí prostor, musí zákonitě přijít pokračování, které tradičně využívá osvědčených způsobů svého předchůdce, ale málokdy se mu dokáže alespoň vyrovnat. Tolik už nevydělá, producenti truchlí, někteří diváci taky truchlí a trojka se rázně smete ze stolu. Jak říkám, je to proces… I přes tu poněkud větší obhroublost a dýchavičný konec s přepadením nepohlížím na Analyze That zas až tak kriticky, už kvůli výkonu B.Crystala, který se jako psychiatr, přesouvající se postupně na gauč pro vlastní pacienty, nebývale překonává. Takže váš poslední film, pane Viterelli? Zlomil jste mi srdce, Jelly! Zlomil jste mi srdce..! ()

OughJay 

všechny recenze uživatele

Ani takovej štramák jako Robert De Niro nezachránil svym jinak bezchybnym výkonem tuhle mdlou komedii. Jestli jde něco vytěžit ze vztahu vězně a jeho psychologa, bylo tak učiněno v prvním díle, kterej jsem bohužel před zhlédnutím Přeber si to znovu neviděl. Velmi často bylo k vidění nechutný a trapný přehrávání prakticky všech herců (a zejména Billyho Crystala), který tak ze sebe za prachy udělali čů*áky. Slušnější slovo mě nenapadlo... Pár situací k zasmání tu ale bylo, zejména pak ve scénách, kde se objevil Joe Viterelli, mafián se vším všudy. Celkově ale jednoznačně podprůměr. Dr. Ben Sobel: "I thought you might appreciate a nice home-cooked meal after being in prison for so long." Paul Vitti: "Yeah, that's what I've been jerking off to for the last 850 nights in a row, a fuckin' home-cooked meal. Oh, tuna casserole!" ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Striptérka, které dá Ben Sobel (Billy Crystal) mince jako spropitné, je známá pornoherečka Gina Lynn. Celá scéna byla Crystalovou improvizací a původně se ve finálním sestřihu neměla objevit. Proto není Gina uvedena v závěrečných titulcích. (kenny.h)

Související novinky

Travolta je král mafiánů

Travolta je král mafiánů

13.04.2011

Jednou už velký comeback díky postavě gangstera slavil. Tenkrát byl ale pouhým pěšákem, teď bude rovnou největším americkým zločineckým bossem. V epickém dramatu Gotti: Three Generations si John… (více)

Reklama

Reklama