Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina osmi přátel se rozhodne vyrazit na víkend z města do oblasti, která je opředená temnou minulostí o údajných vraždách pacientů blízké psychiatrické léčebny v místním jezeře. Když se Mark (Marco DelVecchio), kterému patří chata, v níž všichni pobývají, začne chovat nezvykle divně, je jasné, že z Crazy Lake se málokdo vrací živý. (Hernycztek)

(více)

Recenze (13)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film má 80 minut z toho minimálně 50 sledujeme 4 páry a jednu dvojici jak chlastají hrají různé hry a užívají si na chatě. Aby se dostálo žánru horor tak občas někdo umře ze začátku ani vraha neukážou a vraždy kromě jedné (vyhřezlé vnitřnosti) stojí za kulové. 10 minut se tu pak buduje napětí ve stylu já někoho viděl venku necítím se tu bezpečně odejdeme atd a ten zbytek se něco děje. Film vypadá jako laciná verze Prciček s hororovými prvky natáčená jakoby na klip. 20 procent za ženské a za konec. P.s. film obsahuje potitulkovou scénu, ale když ji neuvidíte o nic nepříjdete. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tragédie dnešní doby je, že film může udělat (především v Americe) kdejaký ňouma. Tento USA shit ukazuje nejhorší vlastnosti amíků, co všichni tak milujeme. Osobně jsem celkem fanda podobných vyvražďovaček, ovšem tady nevidím žádné pozitivum. Jednu * dávám jen za to, že jsem to viděl celé a nevypnul to. Čtyři nesympatické pipiny a čtyři etnicky vyrovnaní týpci, běhají nazí až polonazí kolem chaty v lese. K tomu je tam jeden klasickej vidlák a jeden maskovanej vidlák. Do toho všeho hraje nepříliš sedící techno a neoriginálních vražd si užijete až během posledních deseti minut. Možná nejhorší žánrovka, co jsem zatím kdy viděl. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další výborný, neznámý Slasher, do mé sbírky ! Myslel jsem si, že půjde o jeden z těch low amatérských Hororů, ale Crazy Lake, je natočen fakt dobře. Herecké obsazení, je klasický casting do porna, ale děvčata tu jsou fakt pěkná (dokonce i hrají) a samozřejmě nechybí spousta odhalených prdelek a koz, to prostě k těmto béčkovým Slasherům patří a to já moc rád. Výběr taneční hudby fakt povedený, příběh samozřejmě klišoidní až to bolí, ale s tím jsem počítal, že to nebude scénář vhodný na Oscara. Gore též dost povedený, žádný těžký amatérismus, scéna, kdy zabiják propíchne frajerce krk vidlicí na buřty a zároveň tomu jejímu vytáhne oko, to bylo perfektní, originální a zároveň se jedná o nejlepší brutální scénu, kterou tu můžeme vidět. Nechybělo pár vtipných scén (Na IMDb v sekci Horor/Komedie) a zabiják, co utekl z léčebny byl fakt hovado a s nikým se nesral. Já jsem naprosto spokojený, bavil jsem se. (68. hodnocení, Full HD) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sluníčko, voda, holky v bikinách ( 85% času, někdy i bez nich ) v hororovém béčku, kde parta mládežníků jede kalit na chatu v klipovitém tempu a elektronické hudbě a to je prokládáno občas nějakou vraždící scénu jiných mládežníků a pak i těchto. Jak málo vyhledávám horory, tak tento se mi pozdával celkem méně debilní než obvykle. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podobne ako Jason pri Crystal Lake či Victor Crowley v bažine New Orleansu má aj Crazy Lake svojich strážcov, ktorí nie sú nadšený, ak sa po okolí potuluje partia mladých ľudí a tak sú ich osudy spečatené. Dalo sa to dopozerať do konca a koniec celkom ulahodil, takže budem o niečo zhovievavejší ako obvykle a filmu dám až dve hviezdičky, napriek deju o ničom, otrasným dialógom a slabým efektom. Boli natočené aj horšie horory. ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama