Reklama

Reklama

Minuta po minutě

  • Česko 10 minut pravdy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Drsný thriller o muži, který ztratil během bankovní loupeže paměť. Kousek po kousku musí složit chybějících 10 minut své paměti, aby zjistil, kdo ho sabotoval. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(62%) Opravdu paradox, že je tohle mizerně hodnocené, ale v mých očích je právě tohle to lepší béčko, než ty některá, současná, co se točí. Pravda, akce je taková průměrná, nenadchne, ale ani neurazí. Po technické stránce to tak nějak dře, ale jde. Celkovým pohledem na děj – je to takové moc přímočaré, místy je to takové opravdu jak pěst na oko, ale mě to bavilo. Bylo to svižné, hlavní Michael Chiklis hrál svojí roli přesvědčivě. Willis mě zde moc nebavil, jeho role je takové stejně nudná jako v posledních letech. Ostatní herci – celkem ok. Ve finále to mělo funkční pointu, která byla ale dost odhalitelná (alespoň já ji uhodl někde v půli snímku, nebo resp. v jedné okaté scéně). Ale nutno uznat, že to vysvětlení okolo té předvídatelné pointě bylo dostačující a hezky udělané. I to jak se v průběhu filmu scéna s vykradení banky opakovala – skoro jak nějaká detektivka. Ve výsledku jsem relativně spokojen – v rámci možností je to určitě lehký nadprůměr. Podruhé už to nedám, ale jako jednohubka je to ideální volba. Jsou přeci horší béčka! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě bída. Ostatně, co ale čekat od filmu, kde hlavním hrdinou je někdo s ksichtem, postavou a hereckým umem Michaela Chiklise a hlavní ženská postava připomíná žábu po přechodu. Kde hraje Bruce Willis, k čemuž není ani co dodávat. Kde scénář nenabízí krom hromady tuctovostí a nudy už nic jiného. Kde rutinní režisér nedokáže pracovat se zápletkou, se spádem, s akcí, s atmosférou, který nedisponuje ani nápady, ani odvahou natočit film jakkoliv výrazněji, či zajímavěji. Kde nejdražší položkou na výsledném účtu byl honorář pro toho zoufalého plešouna. Kde dialogy mají úroveň hovorů dětí prvního stupně základní školy. Samozřejmě, nehrát v tom alespoň těch pár minutek Willis, neštěkne po tom ani pes, jenže to jeho jméno přeci jen ještě nějakou tu marketingovou sílu má, takže se pár zoufalců, jako třeba já, chytne, s nadějí, že by se mohl stát třeba zázrak, a Bruce by propůjčil ten svůj znuděnej ksicht něčemu, co by mohlo zas po mnoha letech bavit, ovšem ani tentokrát to, nepřekvapivě, neklaplo, takže zkrátka, tato tuctová nuda nestojí ani za minutu pozornosti, je to nevýrazný, laciný béčko, které nemá vážně vůbec čím zaujmout. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší „low quality“ film od Briana A. Millera plus jeho ďalšia nevydarená spolupráca s B. Willisom. C-čkový scenár, nízko úrovňové akčné scény, zbytočná snaha o kombinovanie jednotlivých častí príbehu a záver, ktorý je tak trochu výsmechom celého filmu a Bohužiaľ, aj diváka. Jedna malá hviezda za to, že B.W. sa snaží brať sám seba „aspoň trochu vážne“. V opačnom prípade by som sa priklonil k najnižšiemu hodnoteniu. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Konceptom mi to trochu pripomenulo Reservoir Dogs. Na začiatku sa poserie banková lúpež a následne zisťujeme, čo sa stalo a kto koho ojebal. No a tradične oddelený od všetkých to sleduje nejaká exhviezda, ktorú vycapia na plagát, aby si to aspoň niekto sakra pustil. Jediný rozdiel oproti Seagalovkám je ten, že to má viditeľne väčší rozpočet a Wiilis pri nekonečnom telefonovaní nesedí, ale pozor veľká zmena, stojí. Aspoň sa dá film označiť za akčný, keďže tu je relatívne dosť prestreliek. Ale ich kvalita je jednak pochybná. Kameraman bol zas ožratý a kamera sa tak trasie jak o život. A zároveň nám asi trikrát zrecyklujú prestrelku z úvodu, aby ste mali pocit, že to je nonstop akčné. Na konci sa dočkáme asi desaťminútovej vysvetlovačky od finálneho podvraťáka, aby to celé dávalo nejaký zmysel. Najviac ma na filme bavil Michael Chiklis, ktorý ako za starých čias, keď nosil Shield ako buldok pátra po tom, kto ho ojebal. Síce je už dvakrát tak širší, ale stále to v sebe má. Vďaka nemu sa tento tupý akčný výplach raz prežiť dá, ale Brian A. Miller bohužiaľ tak príjemne neprekvapil ako jeho nevlastný brat z druhého kolena Steven C. Miller. 3/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož se MInuta po minutě nedá sledovat na sto procent jako jiný, běžný, film, nedalo mi to a tak jsem se podíval, co jsem od režiséra v minulosti už viděl. K filmu jsem po necelé hodině měl nějaký názor a ten jsem si v tu chvíli nechal pro sebe. Jaké ale bylo moje překvapení, že jednu sračku jsem už dal - Elitní zabiják, který je bohužel taky s Brucem - a že k ní mám skoro stejný komentář, jako jsem měl v tu chvíli názor k tomuto filmu. Takže výsledek? Pět let rozdíl a Bruce se svým, teď už můžu říct, dvorním režisérem Brianem Millerem točí stále stejný sračky. Proč Bruci? Ty si zapomněl na svojí roli v komedii Co se vlastně stalo z roku 2008, kde sis z podobných rolí dělal prdel? Nevím to jistě, ale obávám se, že si u mě na dobro skončil... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Cincinnati (Ohio, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama