Halloween: Resurrected (video film)

Krátkometrážní

USA, 2002, 7 min

• Gemini

Když někdo natočí odpad, může dokument o něm "dosáhnout" jiného hodnocení?(14.4.2003)

• Kulmon

Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=k_jMKRDdERE(3.5.2009)

• Darth Sidious

To je jedna velká debilita stejně jako samostatný film. Toho nesmyslného vzříšení už by měl být konec. Kdby to mělo aspoň hlavu a patu. Ale tohle už je opravdu nekonečné a ubohé. Kam se poděl starý dobrý Halloween.(11.8.2011)

Film o filmu je dobrej pokaždé. Navíc Jamie Lee Curtis se vyjadřuje vážně protože za roli dostala skoro 20 milionů dollarů, takže byznys! Jinak film sám o sobě je uplně nejdementnější konec série jakej mohl být. Nevíme nikdo, proč se JLC nechala zabít uplně tak trapně... Navíc podlě mě Rick Rosenthal neumí točit a už dvojka byla velice slabej film!(20.2.2007)

• Andersis

Mám rád filmy o filmu, ale tohle se jim nevyvedlo skoro stejně jako film.(22.8.2008)

• Eldrick

Čekal sem, že aspoň vysvětlí důvod-proč tu roli vůbec přijala?!! Ale ono hovno, trapný vychvalování...Přitom při jednom rozhovoru k Halloween H20 se vyjádřila v tom smyslu, že sedmička je poslední...! Inu, prachy nesmrdí... :-(((28.7.2005)

• Danny F.

To měl být výsměch?!(22.8.2010)

• venom14

Tímhle začíná Halloween Zmrtvýchvstání.Jako krátkometrážní film ale působí celkem směšně.(28.8.2010)

• xerox

Zbytečný dokument o dost nepovedeném pokračování Majka Majerse, který když se nepřestane vracet na filmový plátna tak určitě někoho umučí k smrti svejma pár minutama. 7 min navíc je škoda. Jak se říká škoda, každé facky co padne vedle nebo škoda každé minuty, která přibude?(23.8.2007)