Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí když dojde na hodnocení série Bláznivá mise neprávem posílá hvězdičky prvnímu dílu a přitom viděli tenhle. Tyhle dva díly si totiž prosím není radno plést. TENHLE je plný robotů, soubojů, honiček a hlavně se zde vyskytuje skvělý dabing. Pro mě již od dětství jízda, kterou znám dokonale nazpaměť. ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, nápaditější a hlavně zábavnější-vtipnější než jednička, ale pořád celkem slabota. Konec, kdy přišla na řadu "pořádná" akce už mě ale fakt nebavil. Příjemným zpestřením jsou tu dementní FBI výstupy Tsui Harka a hlavně přítomnost velmi charismatické japonské karate-hvězdy Yasuaki Kuraty - jen škoda, že ho tu nenechali předvést něco z jeho vyhlášeného karate umění, což by určitě stálo zato. Takže celkově nějakých 30%, možná i o něco víc. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co si pod názvem tohoto filmu představím? Dětství! Chvíle, kdy jsem strčil jednu z nejslavnějších VHSek mého dětství do videorekordéru a sledoval pořád dokola tu fantastickou kung-fu řezničinu, do které se zapojili dva tajtrlíci a sem tam nějakej ten robot a hromada udělátek. Vzpomínky člověk nesmaže! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším dějstvím a v mnohem větší síle. Parodující motivy z různých filmů jsou tentokrát už rozpoznatelné nejen podobností postav, ale tentokrát i hudebním motivem, takže se jedná o skvělou nápovědu pro ty, co budou mít potíž je rozpoznat. Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren společně s akčními scénami a kaskadérskými kousky slibuje výtečnou podívanou a hlavně zábavu. A stejně jako u předchozího snímku je ohromná škoda, že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí. ()

Yuri69 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelný kult mého dětství. Obraz na VHSce se obrovským počtem pouštění změnil k nepoznání, ale vzpomínky zůstávají. Druhý díl je ze série Aces Go Places/Bláznivé poslání rozhodně ten nejlepší. Počet bitek, honiček, skečů a robotických hi-tech hraček je nejlépe vybalancovaný a duo Kodyžak a Sam je skutečne akční. V paměti se mi ještě zachovala postava blázna s dýmkou, který se vydává za agenta FBI... Taktéž reference na Clinta v Dirty Harry - Filthy Harry je pro mě v honkongském filmu zajímavá. Kdybych neměl tolik let co mám, bylo by to určite za 5*. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama