Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem v podstatě nic nevěděl až do této doby, kdy mi ho začal podsouvat Netflix. A nakonec proč mu vlastně nedat šanci, když tam hraje sympaťák jako Paul Rudd a má to neotřelý námět. Původní nápad má rozhodně něco do sebe, a i když se pak vydává jiným směrem, než bych čekal, tak stojí za pozornost. Navíc klade otázky, které mě nenapadlo pokládat. Zvláštní, jak člověk dokáže žárlit sám na sebe. Vcelku mě to pobavilo, jen ten úplný závěr s oznámením trochu zklamal, protože necítím potřebu k další sérii. Body dolů za pobočku FBI, ta byla úplně mimo. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě toho dost. Rudd. Díl z jejího pohledu. Atmosféra, když to celý přešlo do temnějšího modu. Přesto Žít se sebou působí jako hrstka super nápadů, který ale někdo zmuchlal a netrefil se do koše. Chybí mu kyt. Víc vztahovejch analogií, tenze, ale i prostý logiky (situace typu "manželka si nevšimne, že jí v podkroví dupe chlap" nebo časový lapsy v posledním dílu). Potenciálně velká šleha. Bohužel jenom potenciálně. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je super. Ale to je taky jediná super věc na celém seriálu. Já pro něj mám slovo nuda. Od začátku do konce jsem se v podstatě nudila, a přitom jsem se na seriál docela těšila. Celý nápad s klonem a jak spolu soužijí mi přišel hodně dobrý. Ale tohle vracení se v čase z pohledu druhé postavy funguje jen tehdy, když se tam opravdu něco děje. Takže za mě herecký výkon Paula 1 i Paula 2 paráda, každý si zaslouží hvězdu, čili dokupy 2*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je obecně solidní lákadlo k mini sérii. A když k tomu přičtete fakt, že mu tu garde dělá Aisling Bea, kterou jsem do té doby vůbec neznal a přitom se na ní opravdu hezky kouká, tak nemůže být o ztrátě času v tomto případě řeč. Jenže scénáristi si poměrně zábavný námět střihli do blbosti a tak se to ve druhé polovině stočilo do míst, ze kterých jsem byl rád, že jsem po osmém dílu odešel. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo skvělej nápad, ale nakonec ho bohužel nedokázal pořádně uchopit. Od třetí epizody příběh drhne, a pak upadá do nenapínavé nudné slátaniny s podivným zakončením. Paul zahrál obě role velmi dobře, ale já se nemůžu zbavit pocitu, že z toho přes všechnu tu snahu nakonec stejně vyšel jako suchar. Tři hvězdičky za Piňa colada song, pro ten mám velkou slabost. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama