Angelina Ballerina (TV seriál)

• CZ název

Roger McIntosh

Hrají:

Judi Dench

• gudaulin

Příšerná grafika a podřadná počítačová animace, kýčovitý růžovoučký obsah pro holčičky, co si rády hrají s barbínami... Cekový dojem: 15 %.(25.4.2010)

• WANDRWALL

I špatný seriál, pokud uklidní malou dcerku je dar pro rodiče!(17.6.2010)

Docela chytře vystavěné příběhy, možná pro děti trochu delší, než by měly být.(22.9.2010)

• M-arta

Pořídila jsem dceři prvních pár dílů spíš ze zvědavosti, jestli mi jako něco neuniklo... No - asi ne... Ta "nesmírně populární" předloha mě minula a jak sleduju, o co jde, zas tolik mě to nemrzí: Angelina Ballerina je jak dělaná pro holčičky, které utvrzujeme v tom, že jsou hodny lásky, pozornosti a místa na slunci, jenom když jsou krásné, "in"oháknuté a ladně tančí za všeobecného potlesku :-( ... Dvouleté dceři se to ještě líbí, protože z principu zbožňuje myšky - já se u toho zatím bavím kouzlem nechtěného, ale i tak přemýšlím, jakou rozumnou protiváhu, proboha, dítěti nabídnout... Neznáte někdo nějaký punkový večerníček???(30.1.2010)

• DinoRaptor

Tancující myš.(23.1.2010)

Asi nejoblíbenější pořad mého malého špunta...(19.10.2010)

Na tento animovaný seriál jsem se před dvěma lety povinně dívala při hlídání své tehdy tříleté vnučky, která ho měla moc ráda. Na rozdíl od ní se mi animace nezdála z nejpůvabnějších, ale můj názor v tomto případě nebyl až tak podstatný. Co se příběhů týče byly milé a přinášely těm malým capartům, pro které byly určeny přijatelnou formou i poučení, co se smí a co se nesmí, co je zlé a co je dobré. Zpočátku jsem přihlížela jen tak nezúčastněně, ale postupně si mě malá myška získala stejně, jako mou vnučku.(8.6.2011)

• Stejšn

Todle fakt nemůžu. Mám rád pohádky pro děti, i pro ty maličké, sleduju večerníčky, ale todle je děs. Ta přeslazená krysa a politicky korektní rúznobarevný spolukrysy ve mě vyvolávají odpor.(30.9.2010)

Perfektná rozprávka pre deti vo veku okolo 6 rokov. Odpad tomu môže dať len dospelý, ktorý nemá deti alebo pubertiak, ktorý už nad rozprávkami pre malé deti ohŕňa nos. :-)(9.11.2008)

Nerozumiem nízkemu hodnoteniu. Podľa môjho názoru veľmi dobrý rozprávkový seriál pre deti-teda najmä dievčatá-bez násilia, s normálnymi "rodinnými pomermi" ak to mám tak vyjadriť, zaujímaví i poučné príbehy, grafika úplne v pohode. Moje dcéry to zbožňujú.(31.12.2010)

Podle mě docela povedený kousek. Animace je podle mě příjemná, roztomilá a barevná. Upravený a poklidný myší svět, kde nikdo není ošklivý, zlý nebo hloupý a všichni jsou přáteli hlavní šikovné, chytré a krásné Angeliny, která v každém díle přinese nějaké ponaučení, sice občas působí až přehnaně, ale je to dílo určené dětem :D Ráda se na to podívám i teď, když mám náladu na pohádku, kde opravdu nenajdete jedinou špatnost nebo příkoří a vše jde tak, jak má :D(7.9.2011)