Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vzpomínky na tátu přivedou Syd do temného rozpoložení. Dina věnuje na večírku pozornost Syd i Bradovi. Stan se Syd na něco zeptá. (Netflix)

Recenze (7)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otázka kedy sa v seriály pre mládež zobrazí LGBT agenda bola konečne zodpovedaná. Vydarená scéna s pochovaním ježka, inak úplne o ničom, nudné rozhovory tínedžerov bez hlbšieho zmyslu. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok mám velmi vážnej dotaz.. Co má kurva Netflix poslední dobou s tím, že musí do všech seriálů cpát LGBT momenty, který se tam absolutně nehoděj? Nejdřív Stranger Things a teď tohle. Kdyby to tam aspoň pěkně zapadlo, tak nic neříkám, gay momenty mi fakt nevaděj, dokonce bych řekla, že je mám ráda a přijdou mi roztomilý ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale do prdele fakt mě sere když jsou tam násilím vnucený, aby se jako neřeklo. Jinak se tady vlastně stalo úplný hovno, ale konec byl pěknej, to jo. Hodnocení: 5/10 ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako nemám nič proti LGBT, vždy sa týchto ľudí zastávam, ááále...... to, že je Sydney lesba je fakt ujetý (aj keď v predošlých epizódach nejaké náznaky boli). Nechápem, čo sa to teraz deje. Prečo sú do všetkých filmov, seriálov atď. napchaté LGBT momenty a postavy? Toto teda rozhodne dobrý krok nebol. P.S.: Takto pokazia celkom dobre rozbehnutý seriál?!! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama