Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Určitá podobnost s předchozím The End of the F***ing World tam je, ale I Am Not Okay With This má sympatičtější postavy (Stan je skvělej) a méně radikální a více příjemný (ne)humor - i když si zachovává určitou podivnost a specifický styl. Do toho nějaké prvky z Carrie či Stranger Things. Samozřejmě to celé stylizované do rádoby osmdesátek, i když lze vypozorovat, že reálně se to odehrává spíše někdy později, tipuju to na polovinu '00. Chytlavé je to zpočátku velmi, ke konci to malinko ztrácí dech a stává se šablonovité a finále to zase nakopává na bohužel neexistující druhou sérii. Fajn jednohubka, klidně bych si dal nášup. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Je to indie komedie o dospívání? Je to sci-fi thriller o dospívání? Je to fantasy komedie? Je to vztahovka s jasně rozestavenými figurkami? Ani jedno! Výstižnější název si tenhle polotovar nabušený nevyužitým potenciálem vybrat nemohl. Jediné co to táhne na 3* je parádní casting a vizuál, což je značka Netflixu. ()

Reklama

Kienast 

všechny recenze uživatele

Slečna co vypadá jako mladá zrzavější verze Kateřiny Neumannové a trpí záchvaty úzkosti a vzteku, díky nimž zjistí, že má nadpřirozené schopnosti ... říkáte si to bude, ale blbost... jenže Vás čeká přesný opak. Super věc od Netflixu, která kráčí ve stopách The End of the f***ing world ( od stejného autora). Chci druhou sérii a to co nejdřív .... 8/10 ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Tyhle typy seriálů už jsou poměrně ohrané. Outsider objeví zničehonic superschopnosti a musí je naučit zkrotit a žít s nimi. Nicméně já tyto příběhy mám rád a tak je pro mě I Am Not Okay With This celkem povedené jednohubka, která mě zaujala především kvůli duu Bev a Stan z výborného IT. Pokud člověk čeká druhý Stranger Things, musí jít hledat jinam. Pokud ale hledá seriálovou Carrie, je zde správně. 75% ()

holub109 

všechny recenze uživatele

Další dobrá věc od Netflixu. Zajímavý příběh od tvůrců Stranger Things a The End of the F***ing World, který se točí okolo sedmnáctileté teenagerky, která zjistí, že má superschopnosti. Je to skvělé natočené a obsazení z To je taky super. Příběhově mě to bavilo a poslední epizoda hodně nalákala na další řadu. 1. série - 80% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)
  • Pandémia koronavírusu spôsobila zrušenie pripravovanej druhej série. I Am Not Okay With This tak skončilo po prvej sérii. (KukulienkaHO)

Reklama

Reklama