Reklama

Reklama

Instinkt lovce

Trailer

Co všechno je možné na nákladní lodi plné divokých exotických zvířat a jednoho odsouzeného nájemného vraha, který se rozhodne vypustit zvířata na svobodu? Podaří se profesionálnímu lovci Frankovi zachránit členy posádky před šíleným zločincem a vyplašenými zvířaty?... Profesionální lovec exotických zvířat Frank uloví vzácného bílého jaguára a má v plánu ho z Amazonie odvézt spolu s dalšími zvířaty do států. Na lodi cestuje také odsouzený nájemný vrah Loffler, který je v kleci umístěn na stejném místě jako Frankova zvířata. Vrah je nebezpečný a nemocný, dohlíží na něj psycholožka Ellen Taylorová a několik mužů z ochranky. Loffler předstírá záchvat a podaří se mu zabít několik mužů a ozbrojený se schová. Většina posádky se zamkne na přídi a vedoucí ochranky John a několik mužů začnou pročesávat loď. Kuchař v kuchyni objeví opice, tak se Frank vydává na pomoc, ale opice mezitím muže zabijí. Loffler pustí většinu zvířat z klecí, vypustí veškerou pitnou vodu a daří se mu dobře se skrývat. Posádka je pod náporem Lofflera a zvířat a prozatím prohrává. Frank se snaží pochytat vypuštěná zvířata, zatímco Loffler přebírá řízení lodi, mění kurz a navigační systém rozbije, aby se nedal ovládat. Frank najde Lofflera, ale bílý jaguár je vyruší a on opět uteče. Živých už na lodi moc nezbývá, Loffler zamkl Franka do klece a chce po něm navigační mapy. Strojníci zastaví loď a zhasnou světla. Franka pustí jeden z posádky z klece a všichni zbylí členové se rozhodnou pro útěk z lodi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že slovne spojenie dobrý film s cageom bol už historizmus. Inštinkt lovca ale ukázal, že stačí dobrá myšlienka, zmena prostredia a aj Cage pod vedením svojho kamaráta Powella dokáže ešte zo seba niečo vykresať a vy si pri tom nešklbete kotlety. Prostredie lode pôsobilo stiesňujúce, s nástrahami v rôznych podobách a Kliekta bol ultra protivný, arogantný hajzel, ktorý si to užíval. Fajn prestrelky, pokrivkávajúce fighty a digitálne šelmy to ale vytiahli na solídne dve. Jednu však prihodím za feeling, lebo som fakt nečakal, že sa s ním dočkám ešte dobrého filmu. 3 z 5 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zabiješ mi moji kočku a já ti ustřelím palici! No hurá konečně po všech těch letošních břečkách Cage když už nepřinesl kvalitu aspoň pobavil. V týhle poloze kdy si dělá prdel sám ze sebe ho můžu a tohle je klasický filmový zetko z dávných časů kopírujíci všechna možná klišé. Hláškující věčně namol lovec zvířat na lodi uprostřed oceánu s uprchlým vězněm, komandem neschopných žoldáků a jednou přerostlou zabijáckou cgi micinkou která po pravdě mohla být víc na scéně, ale pár efektivních killů tu má. Se schopnějším režisérem a lepšími efekty to mohla být ještě větší sranda, ale já jsem i tak celkem spokojenej. Pravda nepopírám vypadá to lacině a ošklivě digitálně jako většina současných filmů této kategorie, ale pořád to aspoň nedělali ti žabaři z Asylum chystající na nás další útok nevím už kolik hlavého žraloka, takže efekty pořád nejsou zase až tak hrozný a ta kočka vypadá celkem slušně. Hlavně je fajn, že film jako celek se nebere přehnaně vážně, což je vzhledem k subžánru povinnost a tak neurazí ani nenudí. Já jsem dostal vesměs to co jsem očekával.55% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Primal je určitě bez diskuzí lacinou, přímočarou, nenáročnou, tuctovou, akční jednohubkou, ovšem i přesto všechno nebrání nic tomu, aby se i tak, při troše toho štěstí a nejspíš i tvůrčího umu, nedalo natočit příjemné a svěží béčko, které za tu hodinku a půl dokáže nabídnout vcelku slušnější akci, svižný spád, napětí, možná i atmosféru, ale především zábavu. Navrch tu pak ovšem máme ještě hlavní trumf této podívané, a tím je samozřejmě zatracovaný, a nyní navíc už i pořádně pupkatý, Nicolas Cage, pro kterého mám takovou nějakou zvláštně úchylnou slabost, každopádně, on i přesto, že si fakt vybírá jeden zoufalý projekt za druhým, tak nakonec ale většinou ve výsledku nedopadnou vůbec špatně a navíc, jako jeden z mála již vyhaslých filmových hvězd dokáže své filmy opravdu podržet, či dokonce i povýšit. Zde mu navíc sekunduje perfektní Kevin Durand jako ústřední záporák a ten mě tu tedy bavil také zatraceně hodně. Celkově se tak jedná o nenudící, svižné béčko, které sice nepřináší nic nového, či zajímavého, nicméně v rámci produkčních možností a tvůrčích schopností si myslím, že nejde o vůbec mizernou podívanou, a já se zkrátka bavil až překvapivě dost. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage coby megacool desperát lovící divokou zvěř mě tentokrát ponechal zcela chladným, v Primal totiž ani zdaleka nepředvádí tak zběsilé herecké kreace, jaké u něj máme rádi. V tomto ohledu ho předběhl maniakální Kevin Durand. Nicméně při pohledu na zdejší nepřesvědčivé CGI jsem si povzdechl nad dobami, kdy se schopní tvůrci akčních thrillerů obešli bez zelených pláten a digitálních efektů, a i tak dokázali za málo peněz vytvořit skvělou podívanou. No a na botoxem vyplněnou ztuhlou tvář Famke Janssen byl ještě žalostnější pohled než na ten zoufale digitální vizuál. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To si takhle Nicolas Cage chytí kdysi v Brazílii hnusného bílého cgi jaguára a jelikož žádné letadlo není volné tak si ji naloží do tankeru. Co čert, ale nechtěl v tankeru se převáží i jakýsi nájemný vrah, který uteče a , aby toho nebylo málo pustí i tu kočku. Zbytek je klasický hon na kočku a na myš bohužel, ale ten jaguár na kterého jsem se těšil se zde moc nevyskytuje. 40 procent P.s. docela smutné sledovat kam to až Famke Janssen dotáhla z X Menů u Cageho mě to nepřekvapuje. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama