Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Aby ve filmu, z kliniky plastické chirurgie, byli k vidění jen jedny maximálně “dvojky”, no to se nedá odpustit. Odpustek si debutant na režisérské sesli naštěstí vysloužil, a to naprostým bojkotem k nějakému odklánění kamery od největších nechutností. O strachu nemůže být řeč, ale gore čvachtavé, mordy plné hravosti a i obsazení není tak bídné, jak by jste na film z Belgie čekali. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Povedený a velice surový horor říznutý s černou komedií. Jehož všechny aspekty překvapivě fungují a vy se tak často přistihnete v úsměvném šklebu ve chvíli, kdy někomu zrovna lezou z těla střeva nebo mu brutálně amputují končetinu. Vtipné scény vyvažují ty nepřijemné a brutální a tak film poskytuje dívákovi celou škálu různorodých emocí, což vždy oceňuji. K dalším bodům, příběh je pak lehce nadprůměrný, se zajímavými hlavními postavamy, prostředí zvoleno perfektně a jsou zde i velice propracované akční scény s krvavými efekty. 80% ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Tuším je to pre mňa prvý horor (komédia) z Belgicka a hneď totálny nášup! Nemám rád komediálne prvky v horore, ale v dnešnej dobe keď tu straší vírus som vďačný aj za takúto blbinu. Krvou a vnútornosťami sa tu nešetrí, masky sú fakt podarené a prsia hlavnej hrdinky...o tom ani nehovorím. Vtipných scén je tu viacero (horiaci - zmrznutý penis asi vládne) takže ako jednohubka na večer celkom poteší. A záver konečne taký ako sa patrí :) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

S filmem mám 3 zásadní problémy první já Vám nevím nejsem doktor, ale kdyby byl hemofilik pravděpodobně by mu ta krev dělala vícekrát blbě než jen ve 2 scénách je docela možné, že by do té nemocnice ani nešel . Druhá ´´nesmrtelnost,, hlavní postavy jako chápu, že chtěly tam mít i mužskou postavu zvláště, když hlavní ženská kromě prsou moc nemá čím zaujmout, ale tady je to uvalené. Na závěr třetí tak na ně tam kapá krev ve velkém a přenosem se nenakazí nikdo dokonce jich to ani nesere. Jinak z těch zombie hororů poslední doby jeden z lepších plusové body za brutalitu hořící a amputovaný penis a celkově pokud akceptujete, že skoro všichni vypadají jak z konkurzu na kásting v Brazzers nemusíte být pohoršeni. Psychor jako vždy mimo nic nového. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Darwin Awards: The Movie aneb kdyby postavy zavíraly za sebou dveře, nedošlo by k zombie apokalypse. Ale zase je to vlastně osvěžující místo obvyklých klaďasů a nevinných obětí sledovat masakr bandy hajzlů a blbečků. Nicméně z toho prostředí pochybné kliniky plastické chirurgie, ale vlastně také z těch postav šlo vytřískat mnohem víc. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama