Reklama

Reklama

Vánoce na plný úvazek

(TV film)
  • USA Christmas 9 TO 5 (více)

Obsahy(1)

Jennifer Clarková (Tiya Sircarová) je drsná investigativní novinářka, která dostane svůj životní úkol – objevit pravý smysl Vánoc. Nechá se zaměstnat na plný úvazek v obchodě, kde v přestrojení za prodavačku pracuje od Černého pátku až do Štědrého večera. Tam objeví své skutečné poslání a setká se s mužem svých snů. Jsou to Vánoce, na které nikdy nezapomene. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

LUIGISde odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som tú smolu na vianoce 2020 vzhliadnuť tento brak. Predvídateľný dej... v polke je Vám jasné čo sa bude diať zvysok filmu. Ako novinárka z karierou zachráni rodinný obchodný dom. Človek by povedal že všetky tieto filmy robia jednou šablónou a postavám len striedajú etniká a miesta kde sa film odohráva. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Další stupidní americký film se slovem "vánoce" v názvu. Naznačuje tím, že má zahřát srdce a že se budete cítit příjemně osamělí. Mnoho filmů, které ho v názvu nemají jsou mnohem lepší. Film má kapitalistický podtón ekonomické záchrany obchodu. Pákistánka Tiya Sircar je antisexuální. Cílem bylo ukázat jak funguje žurnalistika a byznys? Nebo jak je svět hrozný? ()

Reklama

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde kdo vzal Drama. Romantika se z jedné pusy neudělá. Zbytečný film, s nesympatickými herci, kde to ani pokus o vánoční atmosféru nezachrání. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

HBO sa zrejme rozhodlo padať na úroveň Hallmarku a dáva priestor takým nízkorozpočtovým lacným záležitostiam. V minulosti dávali do predvídateľných romaťáren aspoň sympatické páry a tu ja už neviem, mal som pocit, že pozerám nejakú indickú show. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama