Reklama

Reklama

Dark Blue Kiss

(seriál)
  • Thajsko รักไม่ระบุสถานะ

Obsahy(1)

Pokračování seriálu Kiss Me Again: Pete-Kao, kdy hlavní dvojici čekají další osudové okamžiky nejen na škole, ale i v životě, kavárník Sun i jeho bratr Rain se nám zamilují a na scénu nastupují i nové postavy s vlastními příběhy. (jiri.twist)

Recenze (3)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Kiss me again, ktoré som tu nenašla na hodnotenie... Tak toto bola nadstavba, ktorá neskutočne odsýpala a bavila; k tomu tá parádna ústredná skladba, preto je to jeden z mojich najobľúbenejších kúskov. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pokračování seriálu Kiss Me Again: Pete-Kao se velice podařilo. Dle mě změna režiséra prospěla. Vždyť se stačí podívat, co režisér natočil (1000 stars, He´s Coming To Me, Still 2gether atd.). Děj nenudil, neustále se "něco" dělo, snad jen v prostředních epizodách jsem zaznamenal dvakrát třikrát na chvíli zpomalení. Herecká sestava byla dospěláčtější, a hlavně velmi dobře zahraná. Pete (v době natáčení 28 let), kterému malinko ujiždějí oči, což není jeho nevýhoda, ale naopak roztomilost, urostlý Kao (27), dvojice Sun (26) - Mork (22) výborná, mnohdy v příběhu až převýšila hlavní dvojici. Dle mě to přeslazené nebylo, BL seriály tu "sladkost" mají v sobě, naopak, tady Pete, Kao, Sun jsou bývalí bitkaři a Mork do poloviny seriálu by mlátil hlava nehlava. Zaujaly mě i postavy "škůdce" Nona (19) a bráchy od Suna - Raina (22). Zvuk-hudba výborný a ústřední motiv s houslovým partem excelentní. Zpracování profi. České titulky na gaytitulky.info. Celkové hodnocení 4,5 (810109) ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Dark Blue Kiss je společně se seriály 1000 Stars, He's Coming to Me a Bad Buddy další mimořádné dílo mého oblíbeného režiséra Aofa (Noppharnach Chaiwimol). I zde se podařilo skloubit skvělý a poutavý příběh, lokace a šťastný výběr herců do hlavních a vedlejších rolí. Dark Blue Kiss je příběhem o mladém gay páru, který divákovi umožňuje porozumět problémům LGBT komunity, jako například nepochopení okolí, vztah osob z různých ekonomických poměrů, či obava z coming outu. První třetina seriálu ukazuje okouzlující a láskyplný vztah mezi Pete a Kao, kteří jsou spolu už téměř 3 roky. Jedná se ale jen o klid před bouří, protože jejich vztah naruší třetí osoba. Od toho momentu je to slušná horská dráha, kdy ještě v poslední epizodě není vůbec jasné, jak to celé dopadne. Jak už jsem zmínil, výběr herců do svých postav byl mimořádně zdařilý. Nejvíc jsem si oblíbil postavu Kao (New Thitipoom Techaapaikhun). Jeho bolest v očích, když Pete ve vypjaté scéně řekne že jsou jen přátelé, mě trhala srdce na kusy. ()

Reklama

Reklama