Reklama

Reklama

Holky na lovu (odměn)

(seriál)
  • USA Teenage Bounty Hunters (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dvojčata Sterling a Blair se snaží skloubit studium na elitní střední škole na jihu USA s novou kariérou v docela překvapivém oboru – chytají totiž zločince na útěku. (Netflix)

Diskuze

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Já tedy teď dokoukal celou sezónu a dal bych 9/10, ale mě si získal už ten začátek, kdy hrálo NIN a pak Blair s tou hláškou "You know, Jesus was a rebel too. Yeah. I heard that he saw Nine Inch Nails 20 times on the Downward Spiral tour." mě rozsekala. Dialogy mě tu obecně hodně bavily, obě herečky sympatický a Bowser skvělej a...včera jsem viděl Assassination Nation, což je v podstatě film o dementních zkurvenejch lidech dnešní mladý generace, takže tahle show o hodnejch holkách co se nechovaj úplně dementně mi přišla akorát vhod. Ani ta náboženská stránka mi jako ateistovi nevadila.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Tak bohužiaľ som nedopozeral ani prvú časť..holcicky z ako inak bohatej rodiny dokonalý rodičia dokonalý frajeri jedna sestra je "cool" druhá nejaká veriaca no myslel som že sa zasmejem ale hanbil som sa za tie chudery tak som to vypol...kto to videl dajte info jak sa vám to paci

na příspěvěk reagoval Paul_cz

Reklama

Reklama