Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2019, 17 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Recenze (11)

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Prezident Miloš Zeman promluvil jako každý rok ke svým voličům - komunistům, rasistům, posluchačům Ortelu a divákům Babovřesek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Miloš Zeman se tentokrát zrovna moc nepředvedl. Sice s ním v určitých věcech souhlasím, ale měl už zajímavější projevy. Co se týká těch demonstrací – mám k tomu svůj názor – kde byli ti lidi a organizace, když před Babišem stát rozkrádal Klaus, Topolánek, Kalousek a spol…Já Babiše nikdy nevolil a ani volit nebudu, ale to samé platí pro zlodějskou ODS – TOP 09, Piráty a jim podobné…Nicméně nehodlám si kazit zbytek roku kecy o všech těch eko-multi-humanitních…, páč ten příští bude ještě horší… ()

stration 

všechny recenze uživatele

Protože nechápu, co tento pořad dělá na ČSFD, hodnotím po "filmové" stránce. Zvuk čistý, stromeček vkusný, Zeman musel sedět dlouho v maskérně, aby vypadal jako živý a délka nebyla přemrštěná. Pro fanoušky Zemana na pět hvězd, pro odpůrce na odpad. Pro mě to nebyla vyloženě ztráta času, ale nic mi to nepřineslo. ()

anglanek 

všechny recenze uživatele

Parádní projev pana prezidenta Miloše Zemana. Držím palce a dávám plný počet hvězdiček,tedy 10 a Vy zmrdi praskněte vzteky . Miloš Zeman je nejlepší prezident! ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Letos to byla slabší káva než loni, dokonce asi dvě věci co vypustil z huby, byly celkem k věci, takže zvyšuji oproti loňsku na krásnou 1 hvězdičku! (Youtube) ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pán je náš prezident. Populismus a manipulace. Jednu hvězdu za kritiku euro ekofašismu, který, ještě doplním, je silně nelogický a odvíjí se od lobby a ne od ekologie. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Každá dobrá pohádka potřebuje dobrého záporáka. Ten tu je - ohyzdný, zlý, nabručený, lakomý, zkrátka padouch, jak má být. Bohužel absence kladného hrdiny z tohoto snímku dělá trochu jednonohou zábavu. Kamera nic nového nepřinesla. O režijním rukopisu se nedá ani mluvit. Lokalita zajímavá ale nedostává se jí dostatečný prostor. Namísto toho se tu hlavně hodně mluví, nebo pije. Vizuál potom nezachrání ani zakouření scény. Myslím, že tudy cesta nevede. Ocenil bych trochu barevnější a veselejší pojetí... když jsou ty svátky. ()

Reklama

Reklama