Reklama

Reklama

Hledá se Denis

(amatérský film)

Obsahy(1)

Místní školou lomcuje záhadné zmizení jednoho ze studentů. Nikdo se tím nezdá nijak zneklidněný až na neznámého podivína, který se sám nazývá Detektivem. Ten je rozhodnutý za přispění nájemného kameramana zjistit, o co tu vlastně jde. (vyfuk)

Zajímavosti (3)

  • Během vyhrocených scén, kdy jsou postavy dojaty nebo na pokraji breku, se štáb snažil herce mnohdy reálně nějak rozbrečet. Například fiktivní predikcí toho, že někoho opustí jeho partner/ka. Při jednom z tohoto mentorování se málem rozbrečel i představitel Detektiva a režisér Jan Koptík. Jeho reakce je i slyšet ve finálním střihu. (vyfuk)
  • Během natáčení scény, kdy třídní učitelka mluví s Detektivem, se snažil jeho představitel Jan Koptík, aby vypadal směšně během soustředění. Představitelku role to rozhazovalo dost z role. Onu techniku údivu si Koptík navíc vypůjčil od svého kamaráda, který ji praktikuje, když se snaží na něco soustředit. (vyfuk)
  • Snímek vznikl jako studentský projekt a film natočený jako závěrečná práce v roce 2018. Nicméně zveřejněn byl na internetu až na Vánoce 2019 jako dárek pro diváky. (vyfuk)

Reklama

Reklama