Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezúhonnou ženu obviní z vraždy manžela a její právnička si brzy uvědomí možnost existence širšího spiknutí. (Netflix)

Recenze (54)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takový moderní americký thriller na způsob 50ti odstínů šedi, ze které si připočtěte to mystično a odeberte sexuální stránku věci. Zkáza paní Grace Vás ihned vtáhne do děje, ale po celou tu dobu jsem cítil takový nestálý televizní nádech. Sem tam to trošku ztrácelo logiku, ale ve druhé polovině to po spíš kecací první části začalo docela gradovat a dokonce došlo i k nějakému tomu příběhovému twistu, což bylo určitě hodně fajn. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako slušnej soudní thriller, máme zápletku, seznámíme se s postavama. Ale po čase se začnou vynořovat takový všelijaký podivnosti, který to vlastně kazí. Už jenom to, že obžalovaná se v podstatě nechce ani zachránit a paní obhájkyně je naprosto příšerná a ne moc schopná. Nevím, jestli v tom byl nějakej záměr, ale pro mě to byl dost rušivej element. No pak rádoby akční závěr ála překvápko pro diváka, to bylo skoro zbytečný. Takže nakonec celkem zklamání, přitom ten rozjezd nebyl vůbec špatnej. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Málo uvěřitelná detektivka, ve které téměř ve všech rolích vystupují Afroameričané. Naštěstí v kladných i v záporných rolích, jinak bych dala odpad. Mladá právnička získá svůj první případ, který zpočátku vypadá jako rutina, ale postupem času se z něho vyklube případ velký. A bohužel i málo uvěřitelný. Proto hodnotím podprůměrně. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem je to oříšek. Film byl natočen za pouhých pět dní. Rychle dostane do spirály nestrukturovaného chaosu, která až vzbuzuje smích. Ale dali se tam najít minuty, které byly zábavné. Hlavně závěr. Pokud vás neuspokojuje fast food, dejte si při sledování přestávku a vypněte televizi, tablet , notebook nebo počítač a odhlašte streamovací služby. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde, kurva, jsou všichni ti Bílí panteři, Bílé síly, Dickové Y, AntiKingové a jiní aktivisté za práva utlačovaných většin, když je člověk potřebuje???!!! Džáda Pičr Kovářová to kvótovala naprosto jasně, čtyři a půl negra na film, bo jinak rasizmus. Čili žádný dvojí metr a pěkně by to mělo platit napříč RGB spektrem. A v tomto filmu jsou černé snad i obláčky, ovce, sníh, slepecké hole, přechody pro chodce, plínky, semeno, papír, jogurty, slonovina, laboratorní pláště, sanitární keramika, hranostajové, sádra a Primalex polar. Moderní, uvědomělý a korektní sluníčkář je však naštěstí nad takový bezprecedentní rasový útisk povznesen, a rozhoduje výhradně kvalita snímku. A ta je nesporná! Příšerný režisér a katastrofální scénárista natočil černočerný sci-fi zombie horor ze současné Ameriky, odkud se každý, kdo nedosáhl povinné úrovně pigmentu, musel odstěhovat do Ugandy, čokobratři kromě veškerých akademických pozic dobyli i Hallmark, začali přebarvovat načerno ty jeho přiblblé, nudné a tisíckrát zplagiátované telenovely s dialogy pro dementy, a k tomu všemu neštěstí všechny obsazené, velešpatné ebenové neherce ještě postihl akutní rigor mortis. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Celý film byl natočen za 5 dní. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno