foto

Phylicia Rashad

  • nar. 19.6.1948 (68 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Jean-Claude Van Johnson (TV film)
2015 Creed
For Justice (TV film)
Outliving Emily
2013 Do No Harm (TV seriál)
Gods Behaving Badly
2012 Good Deeds
Ocelové magnólie (TV film)
2011 Change of Plans (TV film)
2010 For Colored Girls
Frankie & Alice
Jedině ona
2009 Cleveland show (TV seriál)
2008 Zatmění slunce (TV film)
2005 Character Studies (TV seriál)
2001 Old Settler, The (TV film)
To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
2000 Visit, The
1999 Little Bill (TV seriál)
Loving Jezebel
1998 Vykoupení z ráje (TV film)
1996 Cosby (TV seriál)
Náhradní matka (TV film)
1995 Dědictví zla (TV film)
Once Upon a Time... When We Were Colored
1994 David's Mother (TV film)
1993 Hallelujah (TV film)
1991 Kriminálnice (TV film)
1990 Polly: Comin' Home! (TV film)
1989 Falešný svědek (TV film)
Polly (TV film)
1987 A Different World (TV seriál)
Uncle Tom's Cabin (TV film)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1981 We're Fighting Back (TV film)
1978 Wiz, The
1972 Broad Coalition, The
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2002 Cosby Show: A Look Back, The (TV film)
2000 Intimate Portrait: Madeline Kahn (TV film)
1998 Intimate Portrait: Phylicia Rashad (TV film)
Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)

TV pořady

2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2002 NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 Bob Hope's High-Flying Birthday (TV pořad)
The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace