Reklama

Reklama

Itai no wa ija nano de bógjorjoku ni kjokufuri šitai to omoimasu.

(seriál)
  • Japonsko 痛いのは嫌なので防御力に極振りしたいと思います. (více)
Trailer 1

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Risa Shiromine byla naprosto obyčejná dívka, která se nikdy nezajímala o svět virtuálních her, dokud ji její nejlepší kamarádka Kaede Honjou nepřesvědčila, že by to mohla být legrace. Tak si Risa objednala celý VR set a jednu z nejoblíbenějších VRMMO her a toho večera, kdy jí vše dorazilo, se pustila do hraní. Neznalá jakýchkoli pravidel či strategií použila při tvorbě postavy svou dívčí logiku, která jí říkala, že nejlepší způsob hraní her je přeci zajistit, aby mi nic a nikdo neublížili. Tak si Risa zvolila jako své zbraně velký štít a krátký meč a veškeré dovednostní body investovala pouze do obrany. Díky tomu jsou její pohyby pomalé, nemůže používat žádnou magii a za snadný cíl ji považuje i to nejlehčí monstrum. Ovšem s velkou obranou přichází i slušné množství vitality, a když jste ještě ke všemu ve světě, který vám přiděluje schopnosti podle vašeho stylu hraní, tak se může stát, že po několika hodinách útoků od slabého divokého zajíce vaše už tak šílená obrana a zdraví získají další násobiče a regenerace (+ pořád přidáváte nově získané dovednostní body opět pouze do obrany). Také se zvýší vaše schopnosti se štítem, a když pak narazíte na nějaké další monstrum se slabými speciálními útoky, tak můžete postupně získat i nějakou tu imunitu. Zkrátka během pár návštěv herního světa se z Rise bez jejího vědomí stala doslova chodící pevnost, kterou skoro nic nemůže zničit. Je logické, že tento zvláštní úkaz nemůže zůstat bez povšimnutí ostatních hráčů! (Jeoffrey)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (8)

Akira777 

všechny recenze uživatele

Velmi milé anime, které jsem si rychle zamilloval, člověk to nemůže brát vážně, je to hlavně předevšim komedie. Maple je velmi symaptická hrdinka a její nejlepší kamarádka Sally také, nemám prostě co vytknout. Někomu by se mohla zdát hlavní hrdinka až příliš dokonalá, ale ona využívá jen chyb ve hře :D ani o tom neví no. ()

Romel 

všechny recenze uživatele

Anime jsem začal sledovat poměrně nedávno.Ale tohle je první anime seriál ke kterému se vyjádřím. Hlavní hrdinka Maple je sympatická tím jak staví pravidla RPG her na hlavu. Vždycky objeví schopnost která je totálně šílená.A to stylem který vždy dobře pobaví. Je sice trochu naivní co se týče lidí.Ale vynahrazuje to svým optimismem. Její cech Javorový strom je taky plných sympatických postav.Tenhle seriál mě dokáže nabít pozitivní energií. Jsem zvědaví jaké šílené dovednosti bude mít Maple ve druhé řadě. ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další VRMMORPG záležitost. Člověk by mohl říct, že už tímhle tématem musí být přehlcen, ale mě osobně tohle fantasy žánr nikdy nemorzí. Navíc v tomto případě velice originálně zpracováno. Víceméně se to vždycky zaměřuje na nějaké útočníky nebo ozdravovatele, ale tentokrát se autoři zaměřili na obranu. Zpočátku se tak nějak člověk chytá za hlavu, co je kompletního nováčka to hraje, ale to přesně ukazuje pak následující vývoj, že člověk má příliš zažité stereotypy. Aneb co se stane, když člověk atypicky vylepšuje svou postavu. Díky tomu zde vzniká spousta vtipných situací, kde člověk řeže smíchy. Obzvláště to pak umocňují v závěru každého dílu ony komentáře v diskuzi. Je jen trošku škoda, že to neudělali napínavější, kdy obzvláště ten poslední event a jednotlivé souboje mohli být trochu víc. Na tomhle je krásně vidět, že i když je tu spousta absurdností, tak se z toho dá udělat dobrá podívaná. Po hudební stránce ucházající a po animační stránce to není špatné, ale na můj vkus je to příliš laděné do roztomilého stylu. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak OP, až je to absurdní. A autoři to vědí, na nic si nehrají, nic se nesnaží vysvětlovat, pouze předávají enjoyment a u mně s tím nepohořeli, ba právě naopak. Snad žádná episoda nenudila, pořád se něco děje, každou chvíli zvraty, postavy likable i "nepřátelské". Nečekejte žádný hluboký příběh :-) BOFURI je prostě o čisté zábavě a odlehčení ze světa isekai her. Shield-her 75 % ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o dívce, která díky exploitu získává schopnosti, díky kterým všechno porazí. Normálně je za to ban, ale tady ji mají všichni rádi. Co mě trochu vadilo, byla nevýrazná hudba. A ještě by to chtělo doplnit, že hraní MMO není tako prozkoumávání a užívání si. A ani s VR to jiné nebude. Je to grind a zase grind. Vše již dopředu někým prozkoumané a moc nového se nezažije. Toto je takový pohádka. ()

Galerie (315)

Reklama

Reklama