Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anne Gladden (Heather Angel) už má těch dětí ve škole plný zuby, zejména když si přečte, co napsal malý Willy (Sonny Bupp): „Úča je stará panna a já školu nenávidím.“ Anna si uvědomí, že je jí pětadvacet, podle tehdejších měřítek tedy je skutečně stará panna, a že nechce skončit jako její kolegyně Margaret Reed (Fern Emmett). Načančá se a vyrazí do parku, aby něco aspoň jednou zažila. Když jí tam obtěžuje nějaký chlap, sebere mu auto a ujede. Netuší ovšem, že auto je kradené a že na zadním sedadle pod kabátem veze mrtvolu. Poměrně brzy Anna zjistí, že po ní jde jednak policie, jednak šéf gangu Slick Copesco (William B. Davidson), kterému patří ten kabát a on nemá rád ani důkazy, ani svědky. Pro ni je ale podstatné, že sama objevila docela zajímavého mužského, Larry Camerona (John 'Dusty' King), kterému se porouchalo auto. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bečková komédia o starej panne s mŕtvolou v ukradnutom aute. Bláznivé? Určite áno. Vtipná komédia s prvkami krimi má ústretovú minutáž a jednoduchú zápletku, ktorá pobaví. Druhé hodnotenie a druhá recenzia. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Roztomila krimi s nadechcem komedie. Heather je cvilemi trosku podobna Olivii de Havilland, mi prislo. Dej - holcina nahodou ukradne mafianum auto i s mrtvolou v kufru (coz nevi), po ceste nabere stopare, a my pak sledujeme nahanenou jak s policii tak mafii...vtipna beckova hodinovka. ()

Reklama

Reklama